Tire’de uzun yıllardır reklamcılık sektöründe hizmet veren Melisa Reklamcılık, gelişen reklam sektörüyle doğru orantılı olarak portföyüne yeni ürünler eklemeye devam ediyor.
Ercan ÇELİK

Yaklaşık 20 yıldır reklamcılık sektöründe hizmet veren Melisa Reklamcılık işletmecisi Hasan Keşanlı, tabela konusundaki uzmanlığını, gelişen teknoloji ile birlikte led, ışıklı ve 3 boyutlu tabelaların üretimine aktardı. 
Tire’de tabela denilince ilk akla gelen köklü firmalardan biri olan Melisa Reklamcılık, Tire ve çevresinde imza attığı birçok işle hem yaratıcı hem de kaliteli tasarımlarla müşterilerine yüzde yüz memnuniyet sağlıyor. Alanında profesyonel montaj ekibi, istenilen ebatta ve tasarımda tabelayı hazırlayıp, güvenli şekilde montajını yapıyor. Üstelik Melisa Reklamcılık sadece Tire’ye değil, çevre il ve ilçelere hatta Türkiye’nin birçok bölgesine tabela imal edip, gönderiyor.


KEŞANLI: “IŞIKLI TABELAYA TALEP ARTTI”
Reklamcılık ve tabela sektöründe uzun yıllardır Tire’de faaliyet gösteren Hasan Keşanlı, sektörde başarıyı yakalamanın sırrının, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, aynı orantıda kendini geliştirmek olduğunu söylüyor.  Son yıllarda daha çok ışıklı tabelaların tercih edildiğini belirten Keşanlı: “Önceleri düz baskılı olarak yaptığımız tabelaların yerine, müşterilerimiz artık, daha göz alıcı ve daha estetik olan ‘kutu harf‘ ya da ‘kabartma’ diye tabir ettiğimiz 3 boyutlu tabelaları tercih ediyorlar.” Şeklinde konuştu. 


Tire’de Esnaf Kefalet Kooperatifi karşısı Fidan sokakta hizmet veren Melisa Reklamcılık, Led Tabela, Işıklı 3 Boyutlu Tabelanın yanında, Araç Giydirme, katalog, el ilanı, broşür ve kartvizit gibi baskı işlerinde de müşterilerinin yanında.



Editör: Haber Merkezi