Tire Bpet istasyonu Gül Petrol görülmemiş bir kampanyaya imza attı ve LPG litre fiyatını haftasonuna özel 2,19 liraya çekti. 
Ercan ÇELİK

Uzun yıllardır Tire Selçuk yolunun 1. kilometresinde hizmet veren Bpet Gül Petrol, haftasonunu seyahat ederek geçirmek isteyen Tireliler için "Halk Günü" adıyla yeni bir kampanya başlattı. Bundan böyle her cumartesi ve pazar günü Bpet Gül Petrol'de "Halk Günü" olacak ve alanında kendini kanıtlamış, güvenilir ve tasarruflu Eragaz LPG otogazın litresi sadece 2 lira 19 kuruşa satılacak. 

Kampanyayla ilgili olarak HaberTire Gazetesi'ne konuşan Gül Petrol işletmecisi Efdal Gül, "Kampanyayı Tireli vatandaşlarımızın haftasonu tatillerinde daha ekonomik fiyatlara daha çok gezebilmeleri için hayata geçirdik. Aynı zamanda ilçemizi kısa süre önce Eragaz ile tanıştırdık. Hem yüksek performans hem de ekonomik olmasıyla rakiplerinden ayrılan Eragaz ile Tireli halkımızı tanıştırmak istiyoruz. Bundan sonra her cumartesi - pazar Gül Petrol'de LPG otogaz litre fiyatı sadece 2 lira 19 kuruş!" dedi.

Kampanya bu geceden itibaren başlayacak olup, bundan sonra her cuma saat 23:59'dan pazar 23:59'a kadar geçerli olacak. 


Editör: Haber Merkezi