Ercan ÇELİK

 

İnşaat ve dekorasyon sektörünün oldukça hızlı geliştiği Tire’de, bu doğrultuda yan sektörler de gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda Tire’de daha önce hiç uygulanmamış bir sistem olan 3 boyutlu zemin kaplamayı Tire’ye getiren Nihal Yapı, şimdiden büyük ilgi görmeye başladı.

 Firma yetkilisi Ferhat Keleşoğlu'nun yaptığı açıklamay göre, yüzde yüz su yalıtımı sağladığı için özellikle evlerde ıslak zeminlerde uygulanan 3 boyutlu zemin kaplaması, görsel olarak estetik olmasının yanında, derz kirlenmelerinin önüne geçtiği için daha hijyenik, kaymaz olduğu için daha güvenli. Güvenlik özelliği dolayısıyla özellikle okul tuvaletlerinde daha çok tercih ediliyor.

 

TERCİHİNİZ KALİTE OLSUN

HaberTire Gazetesi’ne konuşan firma yetkilisi, “Her üründe olduğu gibi bu üründe de kalite farklılıkları var. Kullanılan epoksi malzeme çok önemli. Ucuzu da var pahalısı da var. Piyasada dolaşan ucuz ve taklit ürünler, zamanla matlaşma, sararma ve en çok da çatlama sorunu yaratıyor. Hayal kırıklığı yaşamamanız için kullanılan malzemeyi mutlaka iyi araştırmanızı tavsiye ediyoruz. Nihal yapı olarak biz, Türkiye’de sadece firmamıza özel üretilen DYO marka epoksi reçinesi kullanmaktayız. Çatlama, sararma, solma ya da matlaşmaya yüzde yüz garanti vermekteyiz.” Dedi.

 

3 BOYUTLU ÇÖZÜMLER

Tüm bunların yanında Nihal Yapı, 3 boyutlu görsel içerikli duvar kaplaması ve dakota uygulamaları, alüminyum, plastik ve ışıklı dekoratif plastik asma tavan uygulamaları, ısı yalıtım ve ses yalıtım kaplaması, mutfak arası cam panel, 1.2 mm kalınlığında mermer desenli politek kaplama, 3 boyutlu duvar panelleri, laminant parke uygulamaları, çatı su yalıtımı, mutfak mobilyaları ve banyo malzemeleri satışı ve uygulamaları yapıyor. Nihal Yapı, tüm uygulamalarında TSE belgeli ve birinci kalite ürünleri tercih ediyor. 











Editör: Haber Merkezi