Tire Ticaret Odasınca yayınlanacak olan "Tire Ticaret ve İş Rehberi" Tire'nin tüm şirketlerini tek bir kitapta toplamayı amaçlıyor.

 

 

Tire Ticaret Odası en son 2003 yılında yayınlanan "Tire Ticaret Rehberi" kitapçığının 2014 yılı için güncelleyerek yeniden yayınlamaya hazırlanıyor. Tire Ticaret Odası’na üye tüm şirketlerin sektör ve iletişim bilgilerinin yer alacağı kitap, Tire tarihi ve Tire Ticaret odasının tarihsel gelişimine yönelik bilgilerin yanı sıra, Tire'nin ticari ve ekonomik özelliklerine dair kapsamlı bilgiler de içerecek.

Tire Ticaret ve İş Rehberi'nin Türkiye'deki tüm Ticaret Odalarına ve ticari kuruluşlara gönderileceğini söyleyen Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, "Tire'nin ticari ve ekonomik potansiyelini ve özelliklerini tanıtmak için yaptığımız çalışmalar kapsamında Mayıs ayında yayınlayacak olduğumuz Tire Ticaret ve İş Rehberi kitabı oldukça önemli bir adım olacak. Bu kitap sayesinde odamıza kayıtlı tüm şirketlerin iletişim ve sektörel bilgilerini tüm Türkiye'ye iletmiş olacağız. Kitabın içerisinde Tire hakkında oldukça önemli ve detaylı tanıtım bilgileri de yer alacak. Rehberi hazırlarken Tire'nin ticari yapısıyla ilgili güncel bilgilere ve istatistiklere de yer vereceğiz. Tire Ticaret Rehberini ülkemizdeki tüm Ticaret odalarına ve Tire ile iş yapmaya hazır kuruluşlara  göndereceğiz. Tire Ticaret Rehberinin hazırlanmasına katkı veren başta oda personelimiz olmak üzere tüm Tirelilere şimdiden  teşekkür ediyorum" dedi. 

Tire Ticaret ve İş Rehberi Kitabı yaklaşık 200 sayfa olmak üzere Mayıs ayında yayınlanacak. Dileyen firmaların reklamlarının da yayınlanacağı rehber için, baskı tasarım çalışmaları başlatılmış durumda. 

Editör: Haber Merkezi