Yaklaşık 3 ay önce Tire’de hizmete giren Pasaport Pizza, kendi içindeki gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Müşteri memnuniyetini en ön planda tutan Pasaport Pizza, Tirelilere özel yepyeni bir lezzeti menülerine dâhil etti. Pizzayı seven ama Tire Tostundan da vazgeçemeyenler için Tire Sucuklu pizza üreten Pasaport Pizza, müşterilerine hakiki Tire sucuğu keyfini diledikleri herhangi bir pizza çeşidinin içinde yaşatabiliyor. Standart Tire Sucuklu pizzanın içeriğinde ise küp sucuk, küp domates, yeşilbiber, mantar ve mozzarella peyniri bulunuyor. Dileyen müşteriler Tire Sucuklu pizzasını kendi damak tadına göre kişiselleştirebiliyor.

TİRELİLERİN VAZGEÇEMEDİĞİ LEZZET

Kendisi de uzun yıllar Tire’de tostçuluk yapan ve sektörün içinden gelen Pasaport Pizza’nın Tire Şubesi Kurucusu Yaşar Yalçın HaberTire Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Tirelilerin vazgeçemediği lezzeti pizza menülerinin içine dahil eden Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Tire’de hizmete girdiğimiz günden bu yana kendimizi geliştirerek büyümeye devam ediyoruz. Yaptığımız tüm ürünlerimiz müşterilerimiz tarafından tam not alıyor. Şimdi de mevcut lezzetlerimizle birlikte Tire Sucuklu Pizzayı menülerimize ekledik. Hem Tire tostunu seven hem de pizzadan vazgeçemeyenler için mükemmel bir alternatif oldu. Buradaki bir diğer amacımız ise Tiremizin meşhur lezzetini tüm Türkiye’ye duyurmaktır. Tire Sucuklu Pizza’nın ülke çapındaki tüm Pasaport Pizza menülerinde yer alması için elimden geleni yapacağım. Tüm tire halkını bu benzersiz lezzetimizin başlangıç noktası olan işyerimize bekliyorum”

Editör: Haber Merkezi