Tire’nin merakla beklediği alışveriş merkezi, Tire Park AVM’de sona gelindi. 11 Ekim 2013 Cuma günü düzenlenecek törenle Tire’nin ilk AVM’si Tire Park açılıyor.

Ercan ÇELİK


Tire’nin gelmiş geçmiş en büyük yapıları arasında olan Tire Park AVM, bu Cuma saat 10:00’da gerçekleştirilecek törenle açılıyor. Tüm Tireli vatandaşların davetli olduğu açılış törenine ilginin yoğun olması bekleniyor.


23 işyeri ve 28 lüks daireden oluşan dev yapıda, neredeyse boş yer kalmadı. Migros, Teknosa, Little Big, Pierre Cardin gibi birçok tanınmış markayı Tirelilerle buluşturan Tire Park AVM, yer altı otoparkı, cafe ve restoranları, oyun salonları, 7D sinema salonu, süper marketi ve teknoloji mağazasıyla Tireliler için vazgeçilmez bir alışveriş merkezi olacak şekilde hazırlandı. 



AMACIMIZ TİRE’YE DEĞER KATMAK
İnşaat Yüksek Mühendisi Esat Filiz’in mimarı olduğu Tire Park AVM, tanınmış işadamı Mehmet Delikanlı, Esat Filiz ve Nalan Filiz ortaklığıyla hayata geçirildi. Tire’de her zaman ilkleri ortaya koyarak, Tire için değer yaratmayı amaçladığını dile getiren Mehmet Delikanlı, “Daha önce Tireli vatandaşlarımız, düğün için İzmir’e, Kuşadası’na ya da daha uzaktaki kır düğün salonlarına gitmek zorunda kalıyordu. Bahçesaray Kır Düğün Salonu projemizi hayata geçirdik ve Tire’de ilk olduk. Şimdi kır düğünü yapmak isteyen vatandaşlarımız Tire’de gönüllerince düğünlerini yapabiliyorlar. Tire Park AVM projemizde de aynı şeyi amaçlıyoruz. Kaliteli markalar ve uygun fiyatlar için İzmir’e ya da çevre ilçelere gitmek zorunda olan Tireliler, artık Tire Park AVM’de en tanınmış markaların ürünlerini en uygun fiyata satın alma imkanına sahip olacaklar. Amacımız Tire’ye değer katmak, Tire’yi kazandırmak. Tire Park ile Tire’deki vatandaşlarımız alışveriş için Tire dışına çıkmak zorunda kalmayacaklar. Bununla birlikte Ödemiş, Bayındır ve Selçuk gibi çevre ilçelerden de gelen vatandaşlarımız alışverişlerini Tire Park’ta yapacaklar ve bu da Tire için katma değer olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Tire Park AVM’de yaklaşık 120 kişiye de istihdam sağlanacağını dile getiren Delikanlı, “Tire Park AVM’de yer alan işletmelerin çoğunluğu Tireli esnaflardan oluşmakta.” Dedi.


ALIŞVERİŞİN KALBİ BURADA ATACAK
“Alışverişin kalbi burada atacak!” sloganından yola çıkan Tire Park AVM’de, misafirler için her şey düşünülmüş. Yer altındaki otoparka aracınızı park ettikten sonra, otoparkta bulunan asansörle direkt olarak AVM’nin içine ulaşabiliyorsunuz. 2M Migros’ta genel alışverişinizi yapabilir, bilgisayar, telefon, televizyon ve son teknoloji ürünleri Teknosa’nın uygun fiyatları ile satın alabilirsiniz. Kadın ve erkek giyimi için de birçok markanın yer aldığı Tire Park’ta, çocuklarınız için de oyun salonları yer almakta. 7D sinema keyfini de Tirelilerle buluşturan AVM’de, birbirinden özel lezzetleri tadabileceğiniz restoran ve kafeteryalarda gün boyu vakit geçirebilirsiniz. Kısacası alışveriş adına her şeyi Tirelilerin ayağına getiren Tire Park AVM, önümüzdeki haftadan itibaren Tireli vatandaşların uğrak mekanı haline gelecek. Özellikle Bayram haftasında da hizmette olacak olan Tire Park AVM, bayram tatili için dışarıdan Tire’ye gelen misafirler için de farklı bir deneyim sunacak.



SEÇKİN MARKALAR TİRE’DE
Tire’de ilk defa yer alacak 2 dev marka Migros ve Teknosa’nın yanında birçok seçkin marka da Tire Park AVM’de yerini aldı. Tire Park’ta yer alan markalar ve işletmeler şu şekilde; Defacto, Pierre Cardin, Montreal Steak House, Cambodia Coffee, City Park Döner, İstanbul Çaycısı, Food & Food (Doruk İşletmecilik), İrya, Schafer (İrem Çeyiz ve Züccaciye), Panino Pizza, Little Big, Filiz Saat ve Gözlük, Suwen International (Kırmızı İç Giyim), Silversun, Cadde Kuruyemiş, Laddy Beetles, 911 ve Maxigame.

Editör: Haber Merkezi