Tire’de hızla gelişen inşaat sektörüyle doğru orantılı gelişen emlak ve gayrimenkul sektörünün iddialı kuruluşlarından biri Tire Emlak.

 

Ercan ÇELİK

 

İşletme ismini, faaliyet gösterdiği ilçe olan Tire’den alan Tire Emlak, geçtiğimiz yıl nisan ayında hizmete başladı. Deneyimli Müteahhit, Tire’nin köklü inşaat firmalarından Koşter İnşaat’ın sahibi Levent Koşar ve yıllarca gayrimenkul danışmanlığı konusunda uzmanlaşmış Melike Bahtiyar’ın ortaklığıyla hizmet vermeye başlayan Tire Emlak Gayrimenkul Danışmanlık, kısa sürede Tire’nin en iddialı emlakçılarından biri haline geldi.

 

 

SADECE ALIM SATIM DEĞİL

Tire’de satılık ya da kiralık, sıfır veya ikinci el konut, işyeri, arsa, tarla ve bahçe gibi gayrimenkul yatırımları portföyünde barındıran Tire Emlak, elinde bulunan seçenekleri en avantajlı şekilde müşterilerine sunmaya devam ediyor.  

Satılık, kiralık ya da yatırım amaçlı yapacağınız gayrimenkul işlerinizde aracılık hizmeti veren Tire Emlak, bunun yanında bankalar kanalıyla ekspertizlik hizmetinizde de yol gösterici oluyor. Gayrimenkulunüzün değer tespitinin ekspertizler tarafından doğru yapılması adına, tüm sürecin takipçisi oluyor.

Tire Emlak, ileriye dönük yatırımcıları da doğru yönlendirmek adına gerek yeni açılacak imar konusunda gerekse popüleritesi artacak olan imarlı arsalar konusunda danışmanlık hizmeti veriyor.

 

SABİT KOMİSYON GARANTİSİ

Tire Emlak’ta gayrimenkuller konusunda oldukça şeffaf bir çalışma metodu var. Gayrimenkul kaça satılırsa satılsın belirlenen komisyon sabit. Tire Emlak’tan satın aldığınız bir evin tapu ve kredi işlemleri gibi süreçlerin de takipleri yine Tire Emlak tarafından yapılmakta. Size sadece evinizi beğenmek kalıyor.

 

“PAROLAMIZ: GÜVEN”

Tire’de uzun yıllar emlak sektöründe hizmet vermiş olan, Tire Emlak kurucu ortaklarından Melike Bahtiyar, “Güven bizim için en önemli şeydir. Müşterilerimizin gayrimenkullerini, kendi gayrimenkülümüz gibi çalışarak, sorumluluk bilinciyle sunuyoruz. Alıcı  ve satıcıyı her iki tarafın da haklarını gözeterek, adaletli şekilde bir araya getiriyoruz.” Şeklinde konuştu.

Tire Emlak'ın internet sitesinden de satılık ve kiralık emlak ilanlarını takip edebilirsiniz: www.tireemlak.com.tr

 

Editör: Haber Merkezi