Ziyarette Tire’de tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi konusu görüşüldü. Başkan Eskiyörük, Kaymakam Tanrıseven'e
faaliyet alanlarındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Eskiyörük, Kooperatif başta olmak üzere üreticilerin ihtiyaçlarına duyarlılığından dolayı Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti. Başkan. Eskiyörük, kısa orta ve uzun vadeli projeksiyonlarını aktardı, çalışmaları ile ilgili olarak Kaymakam Tanrıseven’in artan desteklerinden memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Kaymakam Tanrıseven: ''Tire sütün başkentidir''
Kaymakam Tanrıseven yaptığı konuşmada her platformda dile getirmiş oldukları Tire'nin Süt ve Süt Ürünleri alanındaki potansiyelinin daha üst seviyelere çıkarılması isteğini yineledi.
Tanrıseven şunları söyledi: ''Tire Sütün Başkentidir. Süt Kooperatifi sektörün lokomotifi konumundadır. Kooperatifin başarılı çalışmaları hem yurtiçi hem de yurtdışında yakından takip edilmektedir. Özel sektörün de bölgedeki potansiyele ilgisi büyük. 
    Organize Sanayimizde bu potansiyeli karşılayabilecek güç, tecrübe ve derinlikte. Bizler de devletimizin bize verdiği güç ve inançla üreticilerimizin her anlamda yanındayız. Güç birliği yaparak aşılamayacak hiçbir engel, elde edilemeyecek hiçbir başarı yoktur. Bu noktada sizlerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında hem kurumsal hem de bireysel manada yanınızda olduğumu ve desteklediğimi bilmenizi isterim.''

    Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük desteklerinden dolayı Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür etti.Ziyarette, Eskiyörük'e Tire Süt Kooperatifi 2. Başkanı Bahattin Titiz ve Kırtepe Mahallesi Muhtarı, Süt Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Elibol eşlik etti.
 

Editör: Haber Merkezi