Ergün ÇELİK

‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ sloganı ile yola çıkan Symphony Travel, 4 Kasım’da Tirelileri Kapadokya Turu’na  davet ediyor. 1 gece konaklamalı turda Ürgüp, Göreme, Avanos ve Konya gibi önemli yerler profesyonel turist rehberi ve seyahat acentası sahibi Onur Kaşıkçı tarafından gezdirilecek ve Kapadokya'nın büyülü havası gözler önüne serilecek.   
Mevsim ve hava şartlarının da tam uygun olmasının ayrı bir avantaj olduğunu belirten Symphony Travel yetkilileri, Kapadokya’nın ardından Pamukkale termal tur ve günübirlik turların devam edeceğini ifade etti.
Symphony Travel’den yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi;

“Misafirlerimizi  memnun  etmek, onların huzurlu ve güvenli bir  ortamda gezmeleri  bizim için önemlidir. Seyahat acentası olmayanlarla tura çıkmanın maddi ve manevi birçok sorun yarattığı, bu nedenle böyle gezilere rağbet edilmemesi  gerektiği aşikârdır. Bu tür gezi düzenleyenler ile  bu gezilere katılanlar için birçok cezai işlem yapılacağı kanun gereğidir. Huzurlu ve kaliteli tatil için otel rezervasyonları, balayı tatilleri, yurt içi yurt dışı kültür turları okul gezileri için gerekli türsab onayı ve her türlü belge  tarafımızdan temin edilecektir. Tüm uçak biletleri temin edilir. Müşterilerimizin daha fazla bilgi alabilmesi için Tire Belediyesi karşısında bulunan Su Emlak'a veya 0505 263 97 33 numaralı telefona müracaatları rica olunur.

Editör: Haber Merkezi