Beş yıldır Tire’de müşterilerine kurumsal olarak hizmet veren Remax Koç, yine büyük bir girişime imza atarak Kavalcılar İnşaata ait projelerin satışını üstlendi.



Ergün ÇELİK


Bölge genelinde gerek kalitesiyle, gerek güvenilirliğiyle adından sıkça söz ettiren Remax Koç, Tire’de de gün geçtikçe önemli projelere imza atıyor. Son olarak Tire’de Kavalcılar İnşaat ile anlaşma yapan Remax Koç, Kavalcılar İnşaat’a ait yaklaşık 40 konut ve 6 işyeri’nin satışını üstlendi. Fatih Mahallesi, Mehmet Güvensay Caddesi üzerinde, hali hazırda bulunan 6 daire ve 2 dükkanın satışına başlanmış bulunuyor. Projenin geri kalanı ise eylül ayında başlayacak. 3+1 planında 145 metrekare kullanım alanına sahip olan daireler şimdiden alıcılarını bekliyor.


HER YERE YAKIN

Kavalcılar İnşaat’ın yaptığı konutlar, önemli yerlere yakınlığıyla da alıcılarına büyük avantajlar sağlıyor. Devlet Hastanesi, Fen Lisesi, İbn-i Melek Camii, Kirazoğlu İlköğretim Okulu ve Fen Lisesi arkasında bulunan Tren İstasyonuna yürüyüş mesafesinde bulunan önemli proje için Remax Koç kolları sıvadı.


REMAX KOÇ OLARAK MUTLUYUZ,GURURLUYUZ

Remax Koç Ofis Sahipleri Gökhan Kartop ve Serhat Karakoç yaptıkları açıklamada; “ Kavalcılar İnşaat ile yaptığımız bu önemli proje bizleri son derece gururlandırdı. Tire’de yaklaşık 5 yıldır kurumsal olarak hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kavalcılar İnşaat’ın proje sorumluluğunu Gayrimenkul Danışmanlarımızdan Asım Aktay aldı. Daire ve işyerlerimizi yerinde görmek isteyen müşterilerimiz için Mehmet Güvensay Caddesi üzerinde bir irtibat bürosu açtık. Müşterilerimiz her gün saat 15.00 ile 19.30 arası açık olan irtibat büromuza gelerek daireleri yerinde inceleyebilirler. Remax Koç olarak hedefimiz kısa sürede bu projeyi bitirip yeni projelerle yeni girişimlerde bulunmak.  Tüm müşterilerimizi işyerimize bekliyoruz” Dediler.


KAVALCILAR İNŞAAT

Kısa süre önce Tire’de inşaat hayatına başlayan Kavalcılar İnşaat, 1977 yılında Mimar Nihat Kavalcılar tarafından İzmir’de kuruldu. Kurulduğu günden bu yana 200’e yakın binayı bizzat yapan Kavalcılar İnşaat, aynı zamanda yüzlerce çeşitli projeye de imza attı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Kavalcılar İnşaat, Tire’de Eylül ayında büyük bir projeye daha başlamayı hedefliyor.


Editör: Haber Merkezi