Beyaz eşya ve mobilya denildiğinde Tire’de ilk akla gelen isimlerden biri olan Özgür Çeyiz, mağazalarında bulunan tüm marka ürünlerde yarı fiyatına kampanya başlattı. İhtiyacı olan herkesin beyaz eşya ve mobilya alabilmesi için düzenlenen kampanya toplamda 30 gün sürecek. Televizyonlardan çamaşır makinelerine, buzdolaplarından koltuk takımı ve mobilya ürünlerine kadar pek çok üründe yarı fiyatına indirime giden Özgür Çeyiz, yaptığı bu kampanyayla yine bölge insanının gönlünü fethetti.

YENİ MAĞAZA AÇILDI

Özgür Çeyiz Kurucusu Cengiz Ülgüdür, Gümüşpala Caddesi üzerindeki mevcut mağaza dışında Tire’ye büyük bir yatırım daha yaptı. 

Selahattin Çakır Bulvarı üzerindeki İnşaatını da kendisi yaptığı ve kendi lakabını taşıyan Cassaba Evlerinin İnşaatından sonra Tire’de ikinci şube, toplamda 7. Mağazasını açtı. Cassaba Evleri satış ofisi yanındaki dev mağazayı mobilya dünyası haline getiren Tireli işadamı Cengiz Ülgüdür, mobilya alacak müşterilerini bundan sonra burada ağırlayacak. HaberTire Gazetesi’ne konuşan Cengiz Ülgüdür, herkes alsın diye kampanyaların değiştirilerek yıl boyu sürdürüleceğini ifade etti. Açıklamalarında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını da unutmayan Ülgüdür, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı; “Bize bu vatanı emanet eden Atalarımızın ve Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Onlara minnettarız. Onlardan aldığımız emaneti koruyarak gelecek nesillere bırakmak için ne gerekiyorsa yapacağız.

Editör: Haber Merkezi