FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>

Tire’ye bağlı Büyükkale Köyü’ndeki tesiste üretim yapan firma, sadece Tire’de değil, Ege Bölgesi’nin geneline ve Türkiye’nin birçok yerine ürünlerini gönderiyor.

Firma sahibi Mürşit Bilge, “Beton Park ve Bahçe ekipmanları konusunda Türkiye’de 2-3 firmadan biriyiz. 2010 yılından bu yana Tire ve bölgemiz başta olmak üzere Sakarya, Mardin, Antalya, Uşak, Manisa, Aydın gibi Türkiye’nin birçok iline  üretim yapıp gönderdik. Ürünlerimiz, sağlam ve uzun ömürlü olmasından dolayı çok tercih ediliyor. Özellikle belediyelerle çok çalışıyoruz. Kore tekniğiyle yaptığımız renklendirmelerde, klasik boyalar gibi bir süre sonra boya atması sorunu yaşanmamakta ve ürünlerimiz daha uzun ömürlü olmaktadır.” Dedi

 

BETON ÇİT ARTIK

Özellikle arsa ve özel bahçelerin muhafazasında tercih edilen beton çit uygulamasını da Tire’de ilk olarak gerçekleştiren firma Bilge Park ve Bahçe Ekipmanları, bu konuda da iddialı. Daha önceleri beton çit yaptırmak isteyen tarla ve arsa sahipleri Tire dışına giderek aynı ürünü daha yüksek maliyetli şekilde almak zorunda kalıyordu. Şimdi Tire’de bizzat uygulamasını yapan Bilge, bu konuda da müşterilerine en uygun çözümleri sunuyor.

Bilge, “Ürünlerimiz ve uygulamalarımızla ilgili daha detaylı bilgi almak için 0 554 514 78 07 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.” Dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>

 

Editör: Haber Merkezi