Tire’de faaliyet gösteren Lezzet Durağı Catering, zeytinyağlı ev yemekleri ve toplu cemiyet yemeklerinden sonra şimdi de kasap reyonu ile müşterilerine hizmet veriyor.

Ergün ÇELİK

Hizmete girdiği günden bu yana kısa sürede kendini kanıtlayan ve Tirelilerin takdirini kazanan Lezzet Durağı Catering, şimdi de “Etçi Kasap Ahmet Usta” ünvanıyla et satışlarına da başladı. Toplu yemeklerin en çok tecih edilen işletmesi Lezzet Durağı Catering Atatürk Mahallesi, İnönü Bulvarı üzerindeki işyerinde birbirinden enfes zeytinyağlı ev yemekleri ile de meşhur. Müşteri memnuniyeti ve hijyenik çalışma ortamı prensibinin ön planda tutulduğu işletme, şimdi yepyeni bir hizmetle Tireli müşterilenin karşısına çıktı.


TİRE’DE BİR İLK: KİLO İLE PİŞMİŞ ET

Et, kıyma, kasap köfte, sucuk köfte, kaşarlı köfte, soğanlı köfte, adana kebap, tavuk şiş, kuzu şiş, urfa kebap, kasap sucuk, dana antigot, dana bonfile, kuzu pirzola, kuzu beyti ve ciğer gibi çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Lezzet Durağı Catering, aynı zamanda Tire’de bir ilk olan kilo ile pişmiş et satışına da başladı. Tahmin edilenin aksine çok uygun fiyatların uygulandığı Lezzet Durağı Catering bir telefonla ev ve işyerlerine de servis yapıyor.

 

Editör: Haber Merkezi