Hazır giyimde sadece ülkemizin değil, dünyanın da önde gelen markalarından olan LC Waikiki, bölgedeki 20. mağazasını Tire’ye açtı.

Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Son yıllarda hızla gelişen hazır giyim sektörünün önde gelen firmalarından biri olan LC Waikiki, Tire’de mağaza açtı. Bölgedeki 20. mağazasını Tire’de açan LC Waikiki Türkiye’deki mağaza sayısını 400’e yaklaştırdı. Tire İstasyon Caddesi üzerindeki 3 katlı mağazada çocuk, kadın ve erkek giyimi üzerine her türlü ürün yer alacak.
3 KATLI MAĞAZADA 50 KİŞİ ÇALIŞACAK
Her gün sabah saat 10:00 ile gece saat 22:00 arasında açık olacak olacak olan mağazanın Müdürü Mehmet Yıldız ve çalışan 50 personeli Tirelilere en güzel şekilde hizmet vermek için çaba sarf edecek. Dün öğlen saatlerinde açılan mağazanın açılışına; firmanın Güney Ege sahasındaki mağazalarının müdürleri, Bölge Müdürü Alper Oktay, Operasyon Direktörü Roger Halzheimer ve vatandaşlar katıldı.
“BURASI, BUGÜNE KADAR GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL MAĞAZA”
Açılışta Holzheimer, Oktay ve Yıldız birer konuşma yaptı. İlk sözü alan Roger Holzheimer, şunları söyledi: “Bu mağaza bu güne kadar gördüğüm en güzel mağazalardan birisi. Türkiye’de gördüğüm en güzel küçük şehirlerden bir tanesi de Tire. Türkiye’nin birçok yerini gezdim. Sanırım bu şehirde emekli olabilirim. Burada çalışanlar gerçekten çok büyük bir fırsata sahip. Taze bir şekilde işe başlıyorlar. Kapıda içeri girmeyi bekleyen müşterileri görmek çok güzel. Her gün kapıları açtığımızda burada bir parti düzenleyebiliriz. Herkese çok teşekkür ediyorum.”
“BÖLGEMİZİN 20. MAĞAZASINI AÇTIK”
Daha sonra söz alan firmanın Bölge Müdürü Alper Oktay, şunları söyledi: “Tire’de açtığımız mağaza bölgemizin 20. mağazası. Burada canla başla çalışan bütün arkadaşlarımızın emeğine sağlık. Burada çalışan herkes harika bir iş çıkardılar. Burada yardımlarını esirgemeyen Batı Ege ve Kuzey Ege personelimize çok teşekkür ediyorum.”
“DİNAMİK BİR EKİPLE KISA SÜREDE SORUNLARI AŞTIK, MAĞAZAYI AÇTIK”
Son olarak Tire Mağazası Müdürü Mehmet Yıldız kısa bir konuşma yaptı. Ardından kurdela kesilerek hep birlikte mağaza dolaşıldı. Yıldız kısa konuşmasında şu ifadelerde bulundu: “Beş gün önce bu mağazaya geldiğimde nasıl bitiririz diye düşünüyordum. Ama iyi bir destek ve dinamik bir ekip ile bir çok olumsuzluğa rağmen mağazamızı hazır hale getirdik. Tüm mağaza müdürlerinin inanılmaz katkısıyla gece gündüz çalışarak bu güne geldik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi