Tire Ticaret Odası tarafından beşincisi tamamlanan Kosgeb kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.



Dilek AYVALI


Kosgeb girişimcilik kursu ile iş yerini açan Can Çatalbaş’ın Dere De Cafe adını verdiği iş yerinde gerçekleştirilen törene Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ayhan, Tire Ticaret Odası Genel Sekreteri Aydın Taşan, Kosgeb Kurs Öğretmeni Pınar Adanalı ile 30 kursiyer ve yakınları katıldı.


Törende konuşan Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, “Tire Ticaret Odası olarak beşincisini düzenlediğimiz Kosgeb Girişimcilik kursunun sertifika töreni nedeniyle bir aradayız. Bugüne kadar hep bayan arkadaşlarımızın iş yerini açtık ve erkek arkadaşlarımızın da iş yerini açmasını diledik. Can Çatalbaş kardeşimiz eski çalışanımız Hüseyin Çatalbaş’ın oğlu aynı zamanda. Yeni mekânların açılıyor olması bizleri mutlu ediyor. Tire Ticaret Odası olarak verilen emeklerin karşılığının alınması da gurur verici. Kursa başlarken sizlere hep arkanızda olduğunuzu söyledik. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bütün kardeşlerime bundan sonraki iş hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Kurdele kesim töreni ile açılışı yapılan dere De Cafe’de, Kosgeb Girişimcilik Kursu ile iş yerini açan Vav Cafe tarafından hazırlanan pasta kesilerek konuklara ikram edildi ve ardından Beşinci Dönem Kosgeb Girişimcilik Kursu’nu tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları verildi.






Editör: Haber Merkezi