Tire Ticaret Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ‘in düzenlediği kursu tamamlayan kursiyerler belgelerini aldı.

 

Ergün ÇELİK

 HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Tire Ticaret Odası’nın açtığı kursu başarıyla bitiren 28 kursiyer belgelerini yine KOSGEB desteği ile kurulan Vav Cafe’nin açılışında aldı. Açılış ve sertifika törenine Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Belediye Başkan Yardımcısı Mengü Önler, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sadrettin Yakuter, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Küçükler, Tireli İşadamı Mehmet Delikanlı, KOSGEB kursiyerleri ve bir çok davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu “Bugün çok keyifli ve gururluyuz. Üçüncüsünü düzenlediğimiz KOSGEB kursuyla bir başarı hikayesini daha bitirdik. Kursiyelerimizden biri olan Vahide Emren çok çalıştı çabaladı ve Tire’ye böyle güzel bir işletme kazandırdı. İnşallah nisan ayı içinde yeni işyerlermizin açılışını da yapacağız. Ben kursa katılıp sertifika almaya hak kazanan tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Onlara ticari hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

Çapkınoğlu’nun konuşmasından sonra Kaymakam Hüseyin Ergi, işletmeci Vahide Ermen ve diğer kursiyerlere sertifikalarını verdi. Ergi, kursa katılan tüm öğrencileri tebrik ederken tüm kursiyerlere de başarılar diledi. Tören’in ardından gazetemize konuşan Vav Cafe işletmecisi Vahide Ermen, “ Tire Ticaret Odası ve KOSGEB’e bize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır hayalini kurduğumuz gün geldi çattı. Törenimize ve açılışımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kurslarını tamamlayan diğer arkadaşlarımın da en kısa zamanda hayallerine kavuşmasını diliyorum.” dedi. 


 HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi