Damak tadıyla ülke genelinde adından sıkça söz ettiren Konya Mutfağına ait tatlar Konya Sefası ile artık Tire’de.


Ergün ÇELİK


2009 yılında İzmir’in Bornova İlçesi’nde Ahmet Çubukçu tarafından kurulan Konya Sefası, Bornova Merkez, Aydın Forum ve Azerbaycan Bakü’den sonra şimdi de Tire’de. İçerisinde birbirinde enfes lezzetleri barındıran Konya Sefası geçtiğimiz günlerde Tire’de İmam Hatip Camii karşısı’ndaki yeni yerinde Tirelilere hizmet vermeye başladı. Bamya Çorbası, Etli Ekmek, Bıçak Arası, Mevlana ve Fırın Kebabı seçenekleriyle Konya’nın benzersiz lezzetlerini Tire’ye taşıyan Konya Sefası, aynı zamanda çeşitli çorba, köfte ve tatlıları da müşterilerinin beğenisine sundu.


KONYA TADINDA TANDIR, KONYA AŞKI YARATIR.

“Konya tadında tandır, Konya aşkı yaratır” sloganıyla yola çıkan Konya Sefası, uzman servis personelleriyle müşterilerine en iyi hizmeti sunuyor. Hijyen kurallarının ön planda tutulduğu Konya Sefası’nda müşteri memnuniyetine de çok önem veriliyor. Konya Sefası’nda içinde bulunduğumuz Ramazan Ayına özel çeşitli iftar menüleri de bulunuyor.


KONYA’NIN BENZERSİZ LEZZETLERİNİ TİRE’YE TAŞIYORUZ.

Konya Sefası kurucusu Ahmet Çubukçu yaptığı açıklamada; “Tire’de Konya Mutfağı konusunda bir eksiklik gördük. Bizler bu eksikliği doldurmak için buradayız. Tirelilerin Konya’ya özel damak tadını tanımalarını istiyoruz. İşte bu yüzden Konya’nın benzersiz lezzetlerini Tire’ye taşıyoruz. Tandır ve Etli Ekmek konusunda çok iddalıyız. Tüm müşterilerimizi Konya’ya özel lezzetleri tatmaya bekliyoruz.” Dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi