Ödemiş’in köklü market zinciri olan Karabıyık Market, 14. şubesini Tire’de görkemli bir törenle hizmete açtı.

Ergün ÇELİK

Tire’de Gökçen Efe Caddesi üzerinde faaliyete başlayan Karabıyık Market’in görkemli açılış törenine ilgi yoğun oldu. Birçok bürokrat, siyasi ve işadamını bir araya getiren açılışa Tire Kaymakamı Mehmet Usta, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Tire ve Ödemiş Vergi Dairesi Müdürleri, Tire ve Ödemiş’in siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde tertip edilen açılışta verilen yemek ise düğün yemeklerini aratmadı. Açılış için okunan duanın ardından konuşma yapan Karabıyık Marketler Zinciri kurucusu Zekeriya Karabıyık, açılışa katılan tüm misafirlere tek tek teşekkür etti. Karabıyık konuşmasında;

Yaklaşık 150 kişilik bir ekip ile şu anda Ödemiş’te halkımıza hizmet veriyoruz. 13 olan mağaza sayımızı Tire’de açtığımız yeni mağaza ile 14’e çıkardık. Önümüzdeki günlerde Tire’de Batı Çevreyolu üzerinde bir mağaza daha açacağız. Marketlerimizde bulunan et ürünlerimizi kendi bölgemizden tedarik ediyoruz. Böylelikle bir yandan bölge hayvancılarımıza destek olurken bir yandan da halkımıza sağlıklı koşullarda güvenle tüketebileceği ürünler sunuyoruz” dedi. Açılışa törenine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu belirten Karabıyık; “Tire ve Ödemiş’ten açılışımıza katılan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. Zekeriya Karabıyık konuşmasının ardından Tire Kaymakamı Mehmet Usta’ya mikrofona davet etti.



KARABIYIK MARKET TİRE’MİZE HAYIRLI OLSUN

Karabıyık Marketler Zinciri Kurucusu Zekeriya Karabıyık’ın ardından söz alan Tire Kaymakamı Mehmet Usta, konuşmasına açılışa katılan davetlileri selamlayarak başladı. Tire’nin, köyleriyle birlikte 80 bin nüfuslu bir ilçe olduğunu hatırlatan Usta; “Karabıyık Marketler Zinciri’nin Tire’ye açmış olduğu 14. Şubesinin Tire’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Bu tür marketlerin açılmasıyla Tire’de rekabet ortamının artacağına dikkat çeken Usta; “Bir yerde rekabet yoksa fiyatlar her zaman yüksek olur. Bu da vatandaşımızın aleyhine olur. Bizim gönlümüz istiyor ki ticari merkezler açıldıkça hem fiyatlar düşsün hem kalite yükselsin. Bu vesileyle Tire’de açılan yeni marketin tüm ilçemize olmasını diliyorum” dedi.








Editör: Haber Merkezi