Ercan ÇELİK
 

Bölgenin köklü seyahat firması olan İzmir Turizm, yıllardır yolcularının güvenliğinin ve konforunun arttırılması adına yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi. İzmir Turizm filosuna eklenen 4 adet 2+1 otobüs için geçtiğimiz gün Ödemiş Otogarı’ndan tören yapıldı. Kesilen adakla, şoförlere teslim edilen araçlar filoya eklenenince, İzmir Turizm’in %50 olan 2+1 otobüs oranı, %75’e yükseldi.

Ödemiş Otogarı’ndaki törene, İzmir Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Acun, Genel Müdür Mehmet Bakırdağ, Ödemiş Bölge Müdürü Fatih Acun, Tire Bölge Müdürü Necati Öter, Ankara Bölge Müdürü Ömer Ok,  çok sayıda iş adamı ve siyasetçi katıldı.

HaberTire Gazetesi’ne konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Acun, “Güzel İzmirimizin adını taşıyan tek seyahat firması olarak, köklü geçmişimizden aldığımız güçle, bugün sektörde yolcularımıza en iyi hizmeti verme gayretiyle çalışmaya devam ediyoruz. Yolcularımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de yolcularımıza daha konforlu bir yolculuk deneyimi sunabilmek adına, filomuza 2+1 diye tabir ettiğimiz yeni ve konforlu araçlarımızı eklemeye devam ediyoruz. Şu anda filomuzun %75’i 2+1 araçlardan oluşuyor. Önümüzdeki sezon bunu %100’e tamamlamayı hedefliyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi