Uzun yıllardır Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde hizmet veren İMG Hasar Danışmanlık A.Ş’nin Tire Temsilciliği açıldı.

 

Ergün ÇELİK

 

İbrahim Mustafa Günbeyi tarafından 2001 yılında kurulan ve Türkiye genelinde 60’ı aşkın şubesi bulunan İMG Hasar Danışmanlık A.Ş Tire’de de yeni bir şube açtı. Tireli girişimci Hüseyin Kırlı tarafından Gümüşpala Caddesi No:70 Kat:4 adresinde açılan şube, Tire’deki çalışma hayatına başladı. Kurulduğu günden bu yana kurumsal yapısından ödün vermeden çalışmalarına devam eden İMG Hasar Danışmanlık bu güne kadar toplam 7 bin 200 dosyayı olumlu sonuçlandırarak kaza mağdurlarının haklarını savundu.

 

İMG Hasar Danışmanlık;Trafik kazaları sonucu ölüm ve sakatlanma tazminatları, iş kazaları ve askeri kaza tazminatlarının alanlarında uzman olan ekip ile takibinin yapılmasını ve kısa süre içinde sonuca kavuşturulmasını sağlıyor.

 

Şirket, trafik ve iş kazalarında vefat, sürekli sakatlık veya yaralanma sonucunda oluşan maddi ve manevi mağduriyetler neticesinde meydana gelen zarar ve kayıpların telafisinde profesyonel yönetimiyle çağdaş sigorta güvenliğini bir adım ileriye taşıyarak tüm mağdurlara daha hızlı ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Tire’de Gümüşpala Caddesi’nde hizmete giren İMG Hasar Danışmanlık temsilciliğinden tüm kaza mağdurları faydalanabilecek.

Editör: Haber Merkezi