Tire’de faaliyete başlayan “Gönül İşleri”, organizasyon ve hediyelik eşya konusunda kendine has konseptiyle Tirelilere ve çevre ilçelere hitap edecek.

 

Ercan ÇELİK


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Gönül İşleri Organizasyon ve Hediyelik Eşya, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. İşletme sahipleri Nurgül ve Metin Sarayköylü’nün misafirleri bizzat ağırladığı törene, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Sunuculuğunu Şeref Şenki'nin yaptığı, açılış törenine gelen misafirlere Hisar Lokantası’nın döktüğü lokmalar ikram edilirken, hep birlikte dua edildi. Kurdela töreni öncesi konuşma yapan Metin Sarayköylü, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, “Biz kendi düğünümüzde bu gibi malzemeleri bulabilmek için çok uğraştık. Buradan yola çıkarak, bu işi yapmaya ve Tirelilerin bu eziyeti yaşamasının önüne geçmek istedik.” Dedi.

İşletmenin Tire’ye ve sahiplerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Çiçek, Tire’nin bu gibi yeni girişimlere her zaman ihtiyacı olduğunu belirtti ve işletme sahiplerine başarılar diledi.

 

DÜĞÜNCÜLER, İZMİR’E GİTMEYECEK

Tire’de özellikle düğün sezonlarında törenlerin küçük ama vazgeçilmez detayları olan tepsi, bindallı, kına, kına tepsisi, gibi malzemeler için İzmir’e gitmek zorunda kalan vatandaşlar, artık bu malzemeleri daha uygun fiyata Tire’de bulabilecekler.

Kent Müzesi arka tarafı, MNG kargo altında açılan yeni işletmede doğum, doğum günü, kına gecesi ve düğün ile ilgili A'dan Z'ye her şey bulunuyor. Birbirinden güzel tasarımlarıyla dikkat çeken Gönül İşleri'nde doğum günü malzemelerinden kapı süslerine, lohusa taçlarından lohusa terliklerine,  düğün yapacakları için nişan tepsisinden gelin buketlerine, nikah şekerlerinden gelin ayakkabısı işlemesine,  kına gecesi malzemelerinden bindallıya kadar birçok ürün sergileniyor.

 

ORGANİZASYONDA FARK YARATACAK

Ürünlerin yanısıra organizasyon işinde de iddialı bir şekilde yola çıkan Gönül İşleri Organizasyon düğünlerinize ve tüm özel günlerinize özel, yeni trendlerle renk katacak. İşletme sahipleri Metin ve Nurgül Sarayköylü çifti ise konuyla ilgili olarak: "İlçemizde bu ürünlerin satışıyla ilgili bir eksiklik vardı, düğün yapacak olan halkımız Ödemiş'e, Kemeraltı'na gitmek zorunda kalıyordu. Artık halkımız A'dan Z'ye bütün her şeyi tek bir elden çok daha uygun fiyatlara sahip olabilecek." şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

 

Editör: Haber Merkezi