Boya ticareti ve uygulanması alanında kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Süren Boya, büyük bir yeniliğe imza atarak Dyo Renk Pınarı’nı Tire’ye getirdi.


Ergün ÇELİK


           1968 yılından bu yana boyacılık mesleğini sürdüren ve 2006 yılında boya ticaretine de başlayan Süren Boya kurucusu Necati Yabaş, kısa sürede sektörün önde gelen firmalarından biri oldu.

           Hizmet çemberini günden güne genişleten Süren Boya, Anahtar teslimi tamirat tadilat ile Tirelilere görülmemiş hizmetler sağlıyor. Deneyimli ve uzman kadrosuyla kara sıva, alçı sıva, kartonpiyer, asma tavan, mermer ve seramik uygulaması, mantolama, gibi işleri de üstlenen Süren Boya, şimdi de Dyo’nun renk pınarını Tire’ye getirerek müşterilerine yedi bin farklı renk seçeneği sunuyor.

           Herkesin binlerce renk seçeneği arasından kendi renklerini oluşturabileceği bu teknoloji,  yaşamının her alanında kendi tarzını ve seçimlerini yansıtmak isteyen kişiler için özel hazırlanmış.

          Renklendirme sistemi kavramını Türkiye’ye ilk kazandıran boya markası olan Dyo, 25 yılı aşkın süredir,  standart kartelâ renklerinden farklı alternatifler arayan ve kendi boyasını istediği renkte oluşturmak isteyenlerin hizmetinde.

          Dyo Renk Pınarı'nda binlerce renk arasından; dekorasyonunuza uygun, sizi en çok yansıtan rengi seçiyor, kendi boyanızın mimarı yine kendiniz oluyorsunuz. Renk Pınarı sistemi, yaratıcılığınızı özgürce kullanabileceğiniz çeşitlilik ve altyapıya sahip.

         Binlerce renk formülünün yer aldığı bilgisayar, renk yapma makinesi ve karıştırıcı setinden oluşan Renk Pınarı'nda, seçilen renkler istenilen miktarda üretilebiliyor. Boya yaptırmaya karar verdiğimizde iki önemli soruyla baş başa kalıyoruz: "Hangi renk, hangi ürün en doğrusu". Çoğu zaman aklımızda birkaç alternatif olur ancak asıl belirleyici olan mekânın özellikleri ve rengin uygulandığı duvarda nasıl duracağıdır. Göz bazen yanıltabilir. Renk Pınarı, yanılma payını en aza indirip, seçtiğiniz renge ulaşmanızı sağlar. Dyo Renk Pınarı bu özelliği ile istenmeyen sürprizleri önleyerek kullanıcıların memnuniyetini artırıyor.

         Tire’de boya ticaretinin yanı sıra uygulama işlerinde de oldukça etkili olan Süren Boya usta ve çalışanları, iş güvenliği kanununa uygun, gerekli eğitim ve sertifikasını alan kişilerden oluşuyor.

         Gümüşpala Caddesi üzerinde bulunan Süren Boya’da müşteriler için her bütçeye uygun ödeme kolaylıkları sağlanırken, anlaşmalı bankalar aracılığıyla çeşitli ödeme imkânları oluşturuluyor. 





Editör: Haber Merkezi