Tire’de Fatih Mahallesi Türker Sokak No: 8 adresinde kurulan DRYTÜRK Kuru Temizleme Merkezi görkemli bir törenle müşterilerine kapılarını açtı. Mağazanın açılış törenine Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. İşyerinin açılış kurdelesini Başkan Ufuk Sesli kesti. Sesli açılış öncesi yaptığı konuşmada ise şu ifadelere yer verdi;

“Güzel bir mağazanın açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Küçüklüğünü bildiğimiz gençlerin böyle esnaf olduklarını, bir işyeri sahibi olduklarını görmek inanın bizlere büyük gurur yaşatıyor. Hele anne babalar için çocuklarının meslek sahibi olduklarını görmek ayrı bir gurura neden oluyor. Bu işyerinin Tire’ye ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Genç işletmeci Özgür kardeşimize de başarılar diliyorum”

TERTEMİZ KAPINIZDA

Tire’de açılan DRYTÜRK Kuru Temizleme Merkezi’nde her türlü kişisel giysilerin yanı sıra her türlü ev tekstili için de modern kuru temizleme hizmetleri verilecek. İlçe merkezinde adresten alma ve eve teslim hizmeti ücretsiz olarak sağlanacak. Bundan böyle tüm ürünler kapıdan alınacak ve tertemiz kapınıza teslim edilecek.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

DRYTÜRK Tire Şubesi kurucusu Özgür Erişen, açılış sonrası HaberTire Gazetesi’ne açıklama yaptı. Tire’de kuru temizleme alanında büyük bir eksiklik olduğunu ve bu eksikliği tamamlamak için yatırımını Tire’de gerçekleştirdiğini söyleyen Erişen, açılışa katılan başta Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli olmak üzere tüm davetlilere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi