Ercan ÇELİK

 

Uzun yıllardır Elektrik, Su, Sıhhi tesisat sektöründe hizmet veren Tireli girişimci Kamil Doğru, 2005 yılında “Doğru Elektrik” adıyla kendi işletmesinin temellerini attı ve o günden bu yana Tire’de birçok çevreye hizmet verdi. Şimdi de bir süredir hazırlıkları süren Ketenci Mahallesi İbni Melek Caddesi Aslanlı Çeşme Mevkii’ndeki yeni mağazasına taşınan Doğru Elektrik, elektrik, su ve sıhhi tesisat işlerinin yanında Avize, Duşakabin, Korniş, Hilton Lavabo vs gibi ürünlerin satış ve uygulamasını da yapıyor.

Yeni mağazanın açılışı geçtiğimiz Salı günü saat 12:30 gerçekleştirildi. Açılışa Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan da katıldı.  Çok sayıda sektör temsilcisi iş adamının da yer aldığı açılış töreninde önce dua edildi ardından da hep birlikte kurdela kesildi.

İşletme sahibi Kamil Doğru’nun konukları bizzat karşıladığı açılış töreninde Hisar Yemek ve Lokma firması tarafından hazırlanan lokma dağıtıldı. Açılışın ardından misafirler mağazayı gezerek alışveriş yaptılar. 

Editör: Haber Merkezi