Ercan ÇELİK

Tire’de Faik Tokluoğlu Bulvarı’nda geçtiğimiz Şubat ayında Hüseyin Tükenmez ve Ali Nevzat Cön ortaklığıyla hizmete açılan Demiroğlu Baklavaları, kısa sürede Tirelilerin gönlünde yer etti. Temizliği, günlük tatlıları ve güler yüzlü hizmetiyle rakiplerinden her zaman bir adım önde olan işletme, tatlıcılık sektöründe fark yarattı.

NASIL KURULDU?

HaberTire Gazetesi’ne özel açıklama yapan ortaklardan Hüseyin Tükenmez kuruluş hikayesini şöyle anlatıyor: “Ben zaten tatlıyı çok seven biriyim. Tatlısını yemediğim tatlıcı, pastane yoktur desem yalan olmaz. Torbalı’da akraba ziyaretinde Demiroğlu Baklavaları’nın oradaki şubesi ile tanıştım. Tesadüf eseri firma sahibi Abdullah bey de tezgahtaydı. Kendisine Tire’de de açmaları konusunda tavsiyede bulundum ve sonra bayiliğini alarak ortağımla birlikte biz açtık.” Dedi.

MALZEMELER ANTEP’TEN

Ali Nevzat Cön, “Firma sahibi Abdullah bey baklavaya yıllarını vermiş, Türkiye çapında çok kıymetli bir ustadır. Kendisi aslen Antepli. Şu anda üretimi İzmir’de yapıyor ve dağıtım buradan gerkçekleştiriliyor. Tatlılarımızın malzemeleri antep’ten özel olarak getiriliyor.” Dedi.

LEZZET, TAZELİK, TEMİZLİK

Demiroğlu’nun başarısının en büyük sırrının “Lezzet, tazelik, güleryüzlü hizmet ve temizlik olduğunu vurgulayan Hüseyin Tükenmez, “Ürünlerimizin hepsi günlüktür. Her akşam, ertesi gün için siparişlerimizi veriyor. Gece üretim yapılıyor ve ertesi gün sabahleyin tatlılarımız gelip tezgahta yerini alıyor. Hepsi taze hepsi çıtır çıtır. Tatlıları o gün bitiriyoruz ve ertesi güne tatlı kalmıyor. Bu tazeliği keşfeden pek çok müşterimiz, her gün mutlaka mekanımıza uğruyor.” Dedi.

Demiroğlu Baklavaları Tire’de kaliteyi uygun fiyata sunmayı amaçlıyor ve amaçladığı gibi de bunu hayata geçirdi. Birçok lüks tatlıcıdaki kalitedeki tatlıları, çok daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

EVLERE SERVİS

Demiroğlu Baklavaları Tire’de bir konuda daha fark yarattı. Evinizde veya işyerinizde canınız tatlı istediği anda telefonla arayarak sipariş verebiliyorsunuz. Miktar önemli değil. Ne kadar isterseniz isteyin, tatlınız anında kapınızda.

Bunun yanında düğün, nişan, kız isteme gibi özel günlerinizde ya da bayram öncesi tepsi siparişlerinizde en güzel şekilde hazırlanıyor.

,

Editör: Haber Merkezi