Yaptığı işlerle kendini kanıtlayan Usta Cam, kısa sürede Tire’de camcılık sektörünün önde gelen firmaları arasına girdi. 


Ercan ÇELİK


Tire’de camcılık sektöründe yaklaşık 20 yıldır farklı işletmelerde hizmet veren Abdülkadir Usta, geçtiğimiz yıl, “Usta Cam” ismiyle kendi işletmesini açtı. Hastane Caddesi’nde yeni adliye binasının arkasında yer alan işletmede, yılların getirdiği tecrübeyi müşterilerine sunuyor. 
Sektör ve işletmesiyle ilgili olarak HaberTire Gazetesi’ne konuşan Abdülkadir Usta, Tire’de cam konusunda her türlü hizmeti en iyi şekilde verdiklerini belirtti. Usta Cam, dekoratif cam, cam kapı, dekoratif ayna, resim çerçeve çeşitleri ve korniş çeşitleri ile Tire ve çevresine hizmet veriyor. 
Alanında uzman ve güleryüzlü personeli ile Tire’de camcılık sektörüne yeni bir soluk getiren Usta Cam işletme sahibi Abdülkadir Usta, “Öncelikli prensibimiz müşteri memnuniyetidir. Amacımız işimizi yaparken, müşterinin yüzde yüz memnun kalmasını sağlamaktır. Uygun fiyatlarımız ve usta işçiliğimiz görmek için tüm Tireli hemşerilerimizi mekanımıza bekliyoruz.” dedi.



Editör: Haber Merkezi