Ercan ÇELİK

Tire’de hızla büyüyen inşaat sektörü, beraberinde yan sektörlerinden büyümesini sağlıyor. Bu sektörlerden biri de cam balkon. Tire’de cam balkon son yıllarda büyük talep görmeye başladı ve Tire Cam Balkon sektördeki engin tecrübesi ile müşterilerine en iyi hizmeti vermek için faaliyet göstermeye devam ediyor.

Sektörde birinci kalite olarak bilinen BKS marka cam balkon sistemlerini tercih eden Tire Cam Balkon, Tire’de birçok kişinin ve firmanın öncelikli tercihi haline geldi.

İşletme sahibi Doğan Gülbaş,  “Yaptığımız işlerde farkımız taahhüt edilen sürede en asgari zamanda ve yüksek kalitede bir uygulama   sunmaktır. Tüm uygulamalarımız müşterilerimizin beğeni ve isteği doğrultusunda müşterimizin zevkine özel çözümler sunarak sanatkar bir performans ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürme yolundadır. Dekorasyon bir detay sanatıdır. Ürünlerimizi, kullanım amacı ve ruhsat mecburiyetlerine uygun,  güvenilir, kalite ve etkinlik   açısından  risk oluşturmayacak şekilde üretmek amacıyla Kalite Güvence Sistemleri'ni uygular ve sistemimizi sürekli iyileştiririz. Bu hedefe ulaşılmasını bir yönetim sorumluluğu olarak kabul eder, tüm çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin sisteme katılımını sağlarız.” Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi