Burger King’in 920’nci restoranı Tire Cumhuriyet Meydanı’nda hizmete girdi. İşletmeciler Yüksel Akın ve Şahin Aksuiç, Tire ve Küçükmenderes’e yeni bir soluk getirdiklerini söyledi


Burger King’in, ülke genelindeki 920’nci restoranı Tire Cumhuriyet Meydanı’nda hizmete girdi. Türkiye’deki faaliyetlerine 1995 yılında ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi A.Ş. bünyesine katılmasıyla başlayan Burger King, kısa sürede restoran zincirlerinin halkalarını çoğaltarak, vazgeçilmez lezzetlerin adresi olmayı başardı. Tire’li işletmeciler Yüksel Akın ve Şahin Aksuiç tarafından hayata geçirilen restoranın açılışı ise renkli görüntülere sahne oldu. Kurdelesini, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ile İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer’in “hayırlı olsun” dilekleriyle birlikte kestiği törende, TAB Gıda CEO’su Caner Dikici, CFO Özgür Çetinkaya, Franchise Müdürü İlhan Erkan, Operasyon Müdürü Veysi Önder, Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, CHP İlçe Başkanı Şenol Sardoğan ile çok sayıda seçkin davetli hazır bulundu.


TİRE’NİN GURURU OLDU
7 ay süren hazırlıkların ardından ilçeye yeni bir soluk getirdiklerini ifade eden işletmeciler Yüksel Akın ve Şahin Aksuiç, “Burger King markası ile Tire ve Küçükmenderes havzasını tanıştırdığımız için mutluyuz. Toplam 700 kişilik restoran ve kafemizde 20 kişilik seçkin personelimiz ile 7/24 esasına göre hizmet vereceğiz. Fiyatları, 5.60’tan başlayan sınırsız zengin menülerimizle 7’den 77’ye her yaş grubuna hitap edeceğiz. Ev ve işyerlerine en hızlı şekilde servisimiz olacak. Böylesine güzel bir işletmeyi Tire’ye kazandırdığımız için guruluyuz” şeklinde konuştular.


“ATEŞ SENİ ÇAĞIRIYOR”
Dünya genelinde, 78 ülkede 12 bin 400 restoranı ile hizmet veren Burger King, kurulduğu günden bu yana, dünya çapında uyguladığı yüksek kalite ve hijyen standardına, çevre uyumlu ve doğaya saygılı üretime, zengin lezzetli ürün çeşidini geliştirmeye ve sürekli eğitime verdiği önem, Burger King'in bugünkü başarısındaki en önemli rolü oynamaktadır. Türkiye'de de hızlı servis sektörünün lider markalarından biri olan Burger King, Türkiye genelindeki restoranları ile lezzet düşkünlerine hizmet vermektedir.







Editör: Haber Merkezi