Tire’de davet ve organizasyon denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Arena Düğün ve Organizasyon Salonu, şimdi de yeni konseptiyle davetlilerinin karşısına çıkyor.

Ergün ÇELİK


Geçtiğimiz yıl Tire’de Arena Tire Organizasyon Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. tarafından kurulan ve İlk etapta 600 metrekarelik kapalı alanda müşterilerine hizmet veren Arena Davet ve Organizasyon Salonu, şimdi de 2500 kişilik yemekli kır düğünlerine ev sahipliği yapıyor. Bunaltıcı sıcakların nefes aldırmadığı yaz günlerinde konumu itibariyle buz gibi esintinin olduğu Arena Kır Düğün Salonu’nda bulunmanın keyfi bambaşka. 2500 kişilik yemekli organizayonlara ev sahipliği yapabilecek kapasitede olan Arena, aynı zamanda Tire’nin en büyük açık hava kır düğün salonu ünvanını da elinde bulunduruyor. Tire’de eşi benzeri olmayan sahnesi ve görkemli ışıklandırmalarıyla davetlilerine unutulmaz anlar yaşatan Arena, şimdiden Tire ve çevre ilçelerin gözde mekanlarından biri haline geldi. Yaklaşık 1000 araç kapasitesi ile otopark sorununu da ortadan kaldıran mekanda adeta yok yok. Dileyen Arena Davet ve Organizasyon’un hazırladığı genel paket programından,dileyen ise sadece kır düğün alanı hizmetinden faydalanabiliyor.


KAPI KAPI DOLAŞMAYA GEREK YOK

Şüphesiz düğün, nişan ve sünnet gibi organizasyonların en zor aşaması tedarik noktasında yaşanıyor. İşte Arena Davet ve Organizasyon Salonu’nun farkı da tam bu noktada ortaya çıkıyor. Arena işletmecileri, düğün yapacak olan ailelerin orkestra, pastahane, fotoğrafçı ve aşçı gibi hizmetleri tedarik etmek için kapı kapı dolaşmalarına gerek bırakmadan herşeyi kendisi hazırlıyor. Birbirinden çeşitli paketlerle her bütçeye özel programların hazırlandığı Arena’da size sadece eğlenmek kalıyor.


SİZ HAYAL EDİN GERİSİNİ BİZ YAPALIM

Sıradan kır düğün salonlarının aksine rüya gibi bir atmosfere sahip olan Arena Davet ve Organizasyon Salonu işletmecileri HaberTire Gazetesi’ne yaptıkları açıklamada; “Davetlilerimizin rahatı için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. ‘Siz hayal edin, gerisini biz yapalım’ sloganıyla çıktığımız bu yolda organizasyonlarında bizi tercih eden müşterilerimize birbirinden özel kolaylıklar sağlıyoruz.” dediler. 

















Editör: Haber Merkezi