Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Ortaokulu karşısında Tire Halkına hizmet veren Albayrak Elektrik ve Aydınlatma, birbirinden avantajlı kampanyalarla yepyeni projelere imza atıyor. 15 yıllık bir geçmişe sahip olan Albayrak Elektrik ve Aydınlatma şimdi avize kampanyası ile Tireli müşterilerine görülmemiş kolaylıklar sağlıyor. ‘Kaliteli avize herkesin hakkı’ sloganıyla yola çıkan Albayrak Elektrik, müşterilerinden eski avizeleri alıp yerine son model avizeleri tam yüzde 20 indirimle veriyor.

“Kaliteyi uygun fiyata almanın mutluluğunu, biz kadınlar iyi biliriz” diyen Meral Yeliz Albayrak kampanya ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Değişim ve gelişimin her kadının arzusu hatta hakkı olduğunu ısrarla iddia ediyoruz. Bu kampanyanın sadece ticari bir olay değildir. Değişimin kadınlara verdiği gücü gözlerinde görünce çok mutlu oluyoruz.

Müşterilerimizin avizelerini diledikleri takdirde ücretsiz olarak yerinden söküp yenisinin montajını yapıyoruz. İşletmemizde bulunan son model modern avizeler dahil tüm avizelerimiz kampanya dahilindedir. Ve bu kampanyalarımızdan dileyen herkes faydalanabilir. Kampanyamıza başladığımız günden bu yana yoğun ilgi gösteren müşterilerimize ve desteklerinden dolayı eşim Ümit Albayrak'a teşekkür ediyorum”

Bizi Facebook'tan Takip Edebilirsiniz: https://goo.gl/0ywsc3

Editör: Haber Merkezi