Dilek AYVALI

Tire’de Veteriner Hekim Özge Yazar Okur, Tire 4 Eylül İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle seminer verdi. Seminerden önce öğrencilere, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü rozeti takıldı.

Tire’de kendisine ait klinikte veteriner olarak hizmet veren Veteriner Hekim Özge Yazar Okur, Tire 4 Eylül İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine hayvanlara nasıl yaklaşılmalı, hayvanlar davranışları ile aslında ne mesaj verirler, sokak hayvanlarının kısırlaştırılması gibi konuları slayt gösterisi ile öğrencilere anlattı.

Veteriner Hekim Özge Yazar Okur AA Muhabirine yaptığı açıklamada, “Bugün burada bir sosyal sorumluluk projesi olarak 4 Ekim hayvanları koruma gününde birinci sınıf öğrencilerine bir sunum yaptım. Öğrenciler ilgiyle dinlediler ve sorular sordular. Öğrencilere hayvanlara nasıl yaklaşmaları gerektiğini anlattım. Sınıfa bir köpek ve kedi getirdik. Okşayıp sevdiler. Çocuklar hayvanlar için kuru mama getirdiler. Biz bu yemleri teslim aldık ve Tire Hayvanları Koruma Derneği yöneticilerine teslim ettik” dedi.

Editör: Haber Merkezi