Alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kurslar  yaz okulu öğrencilerini mutlu ediyor. Kur’an’ı Kerim ve  değerler eğitiminin yanı sıra robotik kodlama, zeka oyunları, bocce,  dart,  okçuluk gibi spor dallarında da eğitimlerini sürdürüyor.

GÜN BOYU DEVAM EDİYOR

Şehit Mehmet Oruç İmam Hatip Ortaokulu’nda devam eden kurslara beklenenden fazla kayıt geldiğini söyleyen yetkililer, kimseyi boş çevirmediklerini ve ek sınıflar açarak hizmetlerini sürdürdüklerini söylediler. Sabah 10:00 da başlayan kurslar gün boyu sürüyor. Sabahtan öğleye kadar dini eğitim alan yaz kursu öğrencileri öğleden sonra zeka ve spor dallarında kendilerini geliştiriyorlar.

ÖĞLE YEMEĞİ TÜGVA’DAN

Öğle yemeğini de okul bahçesinde kendi imkanları ile vermeye çalışan TÜGVA yöneticileri ilçe genelinde hayırsever vatandaşların desteğini alarak öğle arası öğrencilere yemek veriyor. Kursların çok verimli geçtiğini söyleyen veliler ise keşke Yıllar önce bu tarz kurslar açılmış olsaydı. Tam zamanlı olması biz çalışan bireyler için de gerçekten güzel. Çocuklarımız emin ellerde kafamız rahat TÜGVA yöneticilerine teşekkür ediyoruz dediler.

TÜGVA GENÇLERİN YANINDA

Kurslar ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan TÜGVA Tire İlçe Başkanı Mesut Şaşmaz “ TÜGVA Tire Temsilciliği olarak  Tire’de gençliğe yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugüne kadar ilçe genelinde birçok sosyal faaliyete imza attık.  Bunlardan biri de yaz okulu projemizdi. Okulların kapanmasının ardından öğrencilerimizi kötü alışkanlıklar ve sosyal medyanın  zararlarından korumak amacı ile Yaz okulu projemizi gerçekleştirdik. Aylar öncesinden bu işin fizibilitesini yaparak alt yapımızı hazırladık. Ancak ilgi beklenenden fazla olunca ek sınıflar açarak tüm müracatları aldık ve kimseyi geri çevirmedik. Kurslarımız tam zamanlı olarak devam ediyor. Bir yandan dini eğitim alan öğrencilerimiz, bir yandan zeka oyunları ve sportif faaliyetlere katılıyor.  Güzel bir yaz kursu oluyor. Elimizden gelen tüm imkânları çocuklarımız için seferber ediyoruz. Sıcakta evlerine yemeğe gitmesinler diye burada Tireli hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile onlara yemek ikramında bulunuyoruz. Ben buradan TÜGVA ya her zaman destek olan, her gittiğimizde kapılarını bizlere sonuna kadar açan Ömür Mandıra sahibi Ceyhan Boyacıoğlu başta olmak üzere  Tire Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Maltepe, Mert Mermer Mert Ödemiş, MHP Tire İlçe Başkanı Bilal Kıvrak ve yönetim kurulu üyelerine ve ismini zikredemediğim tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. TÜGVA  Tire olarak bizler güçlü bir ekibiz. Bugüne kadar başardığımız tüm projelerde ekip ruhu ile çalıştık. Burdan Tüm TÜGVA ekibinde teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi