Ercan ÇELİK

Türk Kızılayı İzmir Şubesi ile işbirliği içerisinde Rasih Kirazoğlu İlkokulu’nun yürüttüğü “OYUNCAKLAR FİRARDA” sosyal sorumluluk projesinde, öğrenciler küçük yürekleriyle yer aldılar.

Okulda başlatılan kampanyayla öğrenciler, oyuncakları toplayıp hep beraber paketleyerek arkadaşlarına hediye etmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Karpuz’ a teslim ettiler. Öğrencileri bu duyarlı davranışlarından dolayı kutlayan KARPUZ, emanet ettikleri oyuncakların kırsaldaki okullara ulaştırılacağını belirtti.

Milli Eğitim Müdürü, öğrencilerle sohbet ederek okulları hakkında taleplerini dile getirmelerini istedi. Öğrenciler okullarını çok sevdiklerini, okullarında ihtiyaçlarının karşılandığını, bu gibi projelerle de birlik beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştiğini, yeni etkinliklerle de devam edeceklerini belirterek okul müdürlerine, müdür yardımcılarına ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Öğrencilerin böyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde yer almalarını sağlayan Okul Müdürü Zeliha Üçer, Müdür Yardımcısı Sinan Kafalı ve okul öğretmenleri, eğitim camiasının da takdirini topladılar.

Editör: Haber Merkezi