Kaymakam Tanrıseven: “Birinci önceliğimiz vatandaşa hizmet etmek”

Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven vatandaşlarla bir araya geldi. Sosyal Yardımlaşma Vakfı Toplantı Salonunda gerçekleşen buluşmada Kaymakam Tanrıseven toplantıya katılan vatandaşların sorunlarını dinledi. Çözüm odaklı çalışmalarına yenisini ekleyen Kaymakam Tanrıseven, “Devletin varoluş nedeni vatandaşa hizmet etmektir” dedi. İş, sağlık ve çeşitli konularda yardım taleplerini ileten vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve çocuklara hediyeler dağıtan Kaymakam Tanrıseven, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“Okula Geç Kalmak İstemiyoruz”

Taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören, Işıklar Mahallesi Rahmanlar mevkiinde ikamet eden, ilkokul öğrencileri taşıma ve yemek sorunları olduklarını ve çözüm istediklerini ilettiler. Kaymakam Tanrıseven, devletin her vatandaşına eğitim hakkı sağlamak yükümlülüğü olduğunu belirten Kaymakam Tanrıseven, öğrencilerin taleplerine duyarsız kalmadı. Birim amirlerine gerekli talimatları veren Kaymakam Tanrıseven, bugünden itibaren öğrencilere ulaşım hizmeti sağlanacağı ve öğle yemeği verileceğini söyledi.

Alkışlar Kaymakam Tanrıseven’e 

Sorunlarının çözüldüğünü öğrenen öğrenciler Kaymakam Tanrıseven’i ayakta alkışladılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. Derslerine sıkı çalışmalarını öğütleyen Kaymakam Tanrıseven, öğrenicilere kitap ve boyama defteri hediye etti.
Sosyal Yardımlaşma Vakfı Toplantı Salonunda gerçekleşen buluşmada Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’e, Yazı İşleri Müdür V. Naile Özkürkçüler ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Murat Karakaptan eşlik etti.
 

Editör: Haber Merkezi