Öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte hazırladığı resim ve el işi sergisi bugün Tire Bedesten binasında yapılan bir törenle açıldı.

Yaklaşık 200 minik öğrencinin hazırladıkları resim ve el işleri, Bedesten’de görücüye çıktı. Sergiye Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın eşi Necibe Duran, Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Güven, Tire Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdiresi Duygu Hazırol ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

TANRISEVEN TEBRİK ETTİ

Kurdele kesiminin ardından törenle açılan sergiyi gezen Ceylan Tanrıseven, öğrencilerin yaptıkları eserleri görünce hayranlığını gizleyemedi. Her eserle ve çocuklarla tek tek ilgilenen Ceylan Tanrıseven, öğretmenleri de tebrik etti. 

TANRISEVEN “ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ”

Miniklerin sergisini çok beğendiğini söyleyen Ceylan Tanrıseven “Onlar minicik elleri ile büyük işler başarmışlar. Salona girdiğimde çocuklarımızın yüzünde gördüğüm mutluluk tarif edilemez. Bu tarz etkinlikler sayesinde henüz hayata yeni başlayan minik yavrularımız, öz güveni ve medeni cesareti tam olarak yetişiyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi