Yaşlılar Haftası kapsamında Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret eden minik öğrenciler ve öğretmenleri, aynı gün Orman Haftası kapsamında ağaç diktiler.
Mehmet Titiz Anaokulu Müdürü Emel Ak, minik öğrenciler ve okul aile birliği üyeleri yaşlılar Haftası münasebetiyle Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Temsili kıyafetler ile ziyarete gelen miniklerin Kaymakam Tanrıseven ile buluşması renkli görüntüler ortaya çıkardı. 
 

KAYMAKAMLIKTA RESİM BOYADILAR
Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, temsili olarak dede, nine ve torunlar şeklinde kendisini ziyaret eden öğrencilere boyama kitabı ve boya kalemi hediye etti. Hediyelere sevinen öğrencilerin hemen Kaymakamlık toplantı salonunda boyamaya başlaması ve heyecanları görülmeye değerdi.
Mehmet Titiz Anaokulunun başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Kaymakam Tanrıseven, Okul Müdürü Emel Ak, öğretmenler ve Okul Aile Birliği üyelerini tebrik etti. 
 

MİNİCİK ELLERİYLE HAYAT VERDİLER
Mehmet Titiz Anaokulunun minik öğrencileri Orman Haftası vesilesiyle okullarının bahçesine ağaç dikti. Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven’in de katıldığı etkinlikte, minicik elleriyle fidanları toprakla buluşturan öğrenciler bir hayli mutluydu.
Minik yüreklerle tek tek ilgilenen Ceylan Tanrıseven, çocuklarla böyle anlamlı bir organizasyonda buluşmanın çok keyifli olduğunu ifade etti.
 

MEHMET TİTİZ ANAOKULU DİKKAT ÇEKİYOR
Tire Mehmet Titiz Anaokulu yürüttüğü projeler ve ortaya koyduğu farkındalık çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra öğretmen, öğrenci ve veli iş birliğinin güzel örneklerinin sergilendiği eğitim kurumu, ortaya koyduğu performans ile takdir topluyor.
 

SOSYAL PROJELERLE ADINI DUYURDU
Orman Haftası sebebiyle ağaç dikimi etkinliğiyle farkındalık yaratan Anaokulu, Engelli Panayırına verdiği destek ve Okul Sütü projesi ile dikkat çekti. Mehmet Titiz Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri, “Süt İçiyorum Sağlıklı Büyüyorum” sloganıyla beslenme dostu okul projesi kapsamında vatandaşlara süt ikram ederek başarılı bir çalışmaya imza atmıştı.
Tire’nin başarılı Anaokulunun, öğretmen ve velileri, görme engelli vatandaşlarımız yararına ortaya koydukları ‘‘İki Bidon Bir Baston’’ projesi ile de göz doldurdu.
 

Editör: Haber Merkezi