2018 – 2019 Öğretim yılında ilk defa Tire de Özel Fen Lisesi ve Özel Anadolu Lisesi Eğitim Öğretim hayatına merhaba diyor. En çok merak edilen de Kocatürk Fen ve Anadolu Lisesinin öğretmen kadrosuydu.
Öğretmen kadrosu ve yaz çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocatürk Okulları Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü M.Cengiz EKŞİOĞLU


2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılından itibaren Eğitim hayatına merhaba diyecek olan ilçemizin İlk Özel Fen ve Anadolu Lisemizin öğretmen kadrosunu öğrencilerle buluşturmak, tanıştırmak amacıyla 27 Ağustos 2018 Pazartesi gününden itibaren yaz programını başlatıyoruz.
İlçemizde ve çevre ilçelerde öğrenim gören  9. 10. 11. 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak okulumuzda tanıtım ve tanışma derslerini başlatıyoruz, ayrıca derslere katılan öğrencilere öğleden sonra Okulumuzun havuzundan yararlandırıyoruz. Tanıtım derslerimizin bir program çerçevesinde 4 gün boyunca devam edecek.


 03 Eylül 2018 Pazartesi gününden itibaren 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizle  oryantasyon programını başlayacağız. 9. ve 10.  Sınıf öğrencilerimizin  programları  10 Eylül 2018 Pazartesi günü  başlayacak  oryantasyon programının amacı  öğrencilerimizin akademik programları tanıma ve okul yaşamını benimsemeleri istenmektedir. Oryantasyon programı günde 5 ders saati olarak uygulanacak olup yine öğleden sonra isteyen öğrencilerimiz  okulumuzun havuzundan yararlanabileceklerdir.
Tüm öğrencilere yönelik uygulanacak tanıtım derslerimiz Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Edebiyat, İngilizce, derslerine ağırlıklı olarak yer verileceğini belirten M. Cengiz EKŞİOĞLU Okulumuzun kapıları tüm öğrencilerimize açık olup Kocatürk eğitim kurumlarının imkanlarından başarılarından tüm öğrencilerimizin yararlanmasını istiyorum.  Ayrıca tüm velilerin ve öğrencilerin kurban  bayramını kutlar sağlık mutluluk başarı dilerim dedi.
    
 

Editör: Haber Merkezi