Geleneksel 3. Bahar, Bilim ve Gençlik Şenliğiyle öğrencileri, velileri ve yöremiz halkıyla buluşmaya hazırlanan Tire Kocatürk Okulları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu da yaşatmak için büyük bir organizasyonu düzenliyor.

      18 Mayıs Cumartesi saat 12.00- 18.00 arası Tire Kocatürk Okulları bahçesindeki şenlikte her yaş grubuna uygun Eğlenceli Bilim Deneyleri, Şişme Oyun Parkuru, Palyaçolar, Yüz Boyama, Minik Ellerden Resim Sergisi, Karaoke, Popcorn, Eğlenceli Mini Parkurlar,  Gençlik ve Spor Faaliyetleri kapsamında Okçuluk, Dart, Matrah, Golf, Ülkeleri Tanıyorum konulu Turizm Stantları, Astronomi Etkinlikleri, Matematik Oyunları, Modern Dans, Halk Oyunları, KCT Ritim Show, Kermes gibi etkinlikler olacak.

      Tüm yöre halkının davetli olduğu etkinlik aynı zamanda bir sosyal yardımlaşma projesi olacak. Yapılacak kermesten elde edilecek tüm gelir LÖSEV’e bağışlanacak. Tire Kocatürk Okulları, hem eğlenceli vakit geçirmek hem de sosyal projeye destek olmak için tüm Tirelileri bu büyük şenliğe davet ediyor.   

Editör: Haber Merkezi