Kaymakam Tanrıseven’i karşılarında gören öğrenciler ilk anda kısa süreli bir şaşkınlık yaşasalar da ortaya sıcak kareler ve renkli sohbetler ortaya çıktı. Tanrıseven ziyaret ettiği kurumların yönetici ve öğretmenlerinden okulların fiziki durumları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 
 

TANRISEVEN’İN ÖĞRENCİLERLE RENKLİ SOHBETİ
Okulları gezen Kaymakam Tanrıseven dersliklere de girerek öğrencilerle sohbet etti. Miniklerle tek tek ilgilenen Tanrıseven, çocuklara çeşitli konularda sorular sordu. Öğrencilerle keyifli bir sohbet yapan Kaymakam Tanrıseven’e öğrenciler de büyük ilgi gösterdi.
 

“İDEALLERİNİZ İÇİN ÇALIŞIN”
Girdiği sınıflarda öğrencilere gelecek planlarına yönelik sorular soran Tanrıseven, gençlere tavsiyelerde bulundu. Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, “Hedeflerinize ulaşmak için çalışın. Hem idealinizi yerine getirin hem de anne babanızı sevindirerek Ülkemiz için birer hayırlı evlat olun” dedi.
Tanrıseven’e ziyaretinde Oluşum Koleji Kurucu Temsilcisi Merve Atsan, İlk ve Ortaokul Müdürü Erol Ges, Lise Müdürü Hatice tabur İnan, Basın Temsilcisi Nurgül Öztürk; Kocatürk Koleji Müdürü Mehmet Yaşar Akyol, Müdür Yardımcısı Nihan Onat, Burcu Aydınoğlu Uvaçin ve Ayşe Balın eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi