Kaymakam Tanrıseven’in talimatları doğrultusunda, Halk Eğitimi Merkezinin gerçekleştiği toplum yararına istihdam yaratacak projelerin gerçekleşmesi ve hali hazırda devam eden projelerin yürütülmesinde emeği geçen tüm personel ile Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir araya geldi. 
Kaymakam Tanrıseven, İlçemizi tüm yurtta tanıtmak, unutulmaya yüz tutmuş gelenekleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için yapılan çalışmaların, Tire Halk Eğitimi Merkezi için birer başarı öyküsü olduğunu ifade etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN TEŞEKKÜR ETTİ
Görevi bu yıl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğündeki süresi sona eren ve Kurtuluş Ortaokuluna Müdür olarak tayin olan Turhan Eke’ye Kaymakam Tanrıseven yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. 
Kaymakam Tanrıseven, başta HEM Müdürü Turhan Eke olmak üzere tüm personele teşekkür ederek şöyle konuştu: ”Görev süresince başarılı çalışmalarınızla, ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet edebilmek adına gösterdiğiniz özverili ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyorum” dedi. 
 

Editör: Haber Merkezi