Geçtiğimiz Cumartesi günü Atatürk Parkı Halı Sahasında, sahaya çıkan ülkücü gençler, uyuşturucu ve kötü alışkanlara karşı sporun önemine dikkat çektiler.

Ülkü Ocakları Tire İlçe Başkanı Ertüzün Tamer, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin dediği gibi, Ülkü Ocakları Türk Gençliğine damarlarındaki asil kanı kirletme diyerek mesaj veriyor, Duruş sergiliyor, öncü rol oynuyor. Bu kapsamda Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz öncülüğünde bizler de Ülkü Ocakları Tire İlçe Başkanlığı olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Türk gençliğini uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı spora davet ediyoruz.” Dedi.

Aynı zamanda Ülkü Ocakları Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Platformu’nun özel olarak hazırladığı derginin de Tire’de dağıtımı yapan Ülkü Ocakları Tire İlç Başkanı Ertüzün Tamer “Yeni cephemizin adı uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile savaştır.”  Dedi.

HaberTire Gazetesi’ni de ziyaret eden Ülkü Ocakları Tire İlçe Başkanı Ertüzün Tamer, Ercan Çelik’e de Ülkü Ocakları’nın yayınını takdim etti.

Editör: Haber Merkezi