Yönetim Kurulu adına konuşan Kurucu ve Genel Müdür Yunus Özfırat “Bir toplumun fertlerini sahip olduğu eğitimin niteliği, o ülkenin gelişmişlik düzeyini belirleyen en önemli ölçütlerden biridir. Bu nedenle günümüzde eğitim ve bilgi; gelişmenin, kalkınmanın en etkili aracıdır. Boğaziçi Eğitim Kurumları olarak ‘Aydınlığa Aydın İnsan’ parolası ile yola çıkarken başarının sadece akademik başarıdan ibaret olmadığını da vurgulamak istedik. Ulu öderimiz Atatürk’ün ilke ve devrimlerine bağlı, aynı zamanda küresel düşünen, sorgulayan, akılcı, çevresine duyarlı, üretken ve başarılı bireyler yetiştirmek en büyük hedefimizdir.

              Bu hedeflerle yolumuza devam ederken 2020 yılında tüm dünyada talihsiz bir pandemi krizi yaşandı. Pandemi  krizinden doğal olarak ülkemizle beraber  tüm insanlarımız; başta sağlık  olmak üzere, ekonomi, eğitim vb her açıdan etkilendiler.

              Boğaziçi Eğitim Kurumları olarak bu süreç başlar başlamaz online eğitime başladık. Öğrencilerimizi eğitim - öğretimden uzaklaştırmadan görevimizi yaptık. Öğrencilerimiz de bunu başarıya çevirdiler. YKS de büyük başarılar elde ettiler. Kendilerini ve onları hazırlayan öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarını kutluyoruz. Öğrencilerimizin başarısı sosyal medyadan takip edebilirsiniz.

               2020-2021 öğretim yılında da  pandemiye rağmen okulumuzun ve sınıfların fiziki durumu şimdiden eğitim öğretime hazırdır. Güçlü ve deneyimli kadromuzla Milli Eğitim Bakanlığının kanun,  genelge, yönetmelikleri doğrultusunda Pandemi  Krizini aşarak çocuklarımızın başarısı için mücadele edeceğiz.

               2020-2021 eğitim öğretim yılında, öğrencilerimizin başarısı için;  Fen ve Anadolu Lisemiz,Mezunlar için Kurs Merkezimiz,Ana Sınıfımız ve bunlara  ek olarak GÖLET MEVKİİ’nde; Hafta içi okullarına devam eden 9.10.11.ve 12.sınıf öğrencileri için de yeni bir KURS MERKEZİ açıyoruz.Yeni Kurs Merkezimiz Eğitim öğretime devam eden öğrencilerimizin ders saatleri dışında eksiklerini tamamlayabilmeleri için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı kaçırmayınız.

              Krizin başladığı daha ilk günlerden itibaren tüm sağlık çalışanlarımız canla başla, hayatları pahasına Covid-19 ile mücadele ettiler. Boğaziçi Eğitim Kurumları olarak biz de ülkemizdeki ve Tire çevresindeki  tüm sağlık  çalışanlarını candan kutluyor, bu uğurda hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına Allahtan rahmet diliyoruz. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında, hem teşekkür ve hem de bir şükran borcu olarak; kurumlarımıza kayıt olacak tüm sağlık personeli çocuklarına  %20 indirim uygulayacağız.

              Özel Boğaziçi Eğitim Kurumları olarak tüm insanlarımıza ve Tire halkına Koronasız ,sağlıklı günler temenni ediyoruz. Sağlıcakla kalın.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi