Konu ile ilgili açıklama yapan Boğaziçi Eğitim Kurumları kurucusu  ve Genel müdürü Yunus Özfırat; “Amacımız,Tire’ de eğitim öğretim alanındaki ihtiyaçlara cevap vermektir. Bu konudaki talepler doğrultusunda  adı geçen kurumlarımızı açmaya karar verdik. 2019/2020 yılından itibaren hizmetinizde olacağız. Hayırlısı olsun.” dedi.


12.SINIFLAR İÇİN YAZ KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Tire’deki öğrencilere hizmet etmekten gurur duyduklarını ve yoğun bir tempo ile çalıştıklarını belirten ÖZFIRAT, yaz aylarında da yaz kurslarına devam edeceklerini söyledi.

Özfırat, “Üniversite Hazırlık kurslarına, (Fen Lisesi,Anadolu Liseleri,Sosyal Bilimler Lisesi,Mesleki ve Teknik Liseler) in 12.sınıfına geçen tüm öğrencileri için YAZ KURSU açıyoruz. Yaz Kursu; 17 Haziran 2019 günü başlayıp 14.Eylül 2019 günü akşamına kadar devam edecek.Tatil 13 Temmuz-14 Ağustos arasında kullanılacaktır. Alanında uzman öğretmenlerimizle kurslarımıza gelecek öğrencilere  en iyi faydayı sağlayacağımızdan kimsensin şüphesi olmasın.Yılların deneyimli kadrosu ile çocuklarımıza en iyi hizmeti verdik,vermeye devam edeceğiz. Öğrencilerimize üstün başarılar diliyorum,yolları açık olsun.” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi