Eğitim alanında faaliyet gösteren Türk Eğitim-Sen üyeleri, yaklaşan Öğretmenler Günü öncesinde Tuğra Kafe’de düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Ergün ÇELİK

Tire’nin seçkin mekanlarından biri haline gelen Tuğra Kafe’de düzenlenen kahvaltı programına Türk Eğitim-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Merih Eyüp Demir, Türk Eğitim-Sen Tire Temsilcisi Füzun Çetin, İlçe Mevzuat Sekreteri Hanifi Başkan gibi isimlerin yanında bir çok davetli katıldı. Yaklaşan Öğretmenler Günü öncesinde düzenlenen programda öğretmenlerin sıkıntıları ve istekleri dinlendi. Tire Temsilcisi Füsun Çetin yaptığı açıklamada; “ İçinde bulunduğumuz dönem, biz öğretmenlerin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu dönemdir. Bu vesileyle düzenlediğimiz bu kahvaltılı toplantı programındaki birinci amacımız aramızdaki birlik beraberliği güçlendirmektir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bu dayanışmayla yeneceğimize eminim. Programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.


Özel davet üzerine İzmir’den katılan 1 Nolu Şube Başkanı Merih Eyüp Demir de küçük bir açıklama yaparak ülkenin eğitim sistemini eleştirdi.

Demir yaptığı açıklamada; “Türkiye’deki eğitim sisteminde ciddi bir kaos süreci var. Biz öğretmenler, bizleri ilgilendiren konularda fikrimizi beyan etmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Sizlerin bizlere verdiği güçle yolumuza daima devam edeceğiz. Bu vesileyle Tüm öğretmen arkadaşlarımızın yaklaşan Öğretmenler Gününü kutluyorum. Bu güzel kahvaltı programını organize eden Tire Temsilciliğimize de sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi