FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>

Tire’yi birçok alanda başarıyla temsil eden başarılı okullardan biri olan Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi idareci, personeli ve öğretmenleri Gölet Restoran’da düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler. Üstün başarılarından dolayı tüm öğretmenlere, personele ve idarecilere plaket takdim eden Okul Müdürü Kemal Akıl, “Gönül ne kahve ister, ne kahvehane; gönül sohbet ister, kahve bahane. Dönem sonu olması itibariyle, başarılı bir sezonu kutlamak, bir arada olmak amacıyla kahvaltıda buluştuk. Katılım gösteren tüm öğretmenlerimize personelimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. 2002’den bu yana hizmet veren bir okuluz. 2014 yılı itibariyle sosyal bilimler lisesine dönüştürüldük. Öğretmen Lisesi olduğumuz dönemde de, Sosyal Bilimler Lisesi olduğumuz bu dönemde de Tire’nin en başarılı okulu, birçok etkinliğe katkı sağlamış bir okul, sadece Tire’nin değil, İzmir’in ve bölgenin en başarılı okulları arasındayız. Başarıda emeği olan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Bu başarı bireysel değildir. Biz bir ekibiz ve hepimizin ayrı ayrı görevleri, ayrı ayrı sorumlulukları var. Bu başarı, temizlik yapanından, yemek pişireninden, kaloriferi yakanından, derse giren öğretmenden, yazı yazan, hesap kitap yapan idarecilere kadar herkese aittir. Biz bir orkestradaki farklı sesleri ama neticede uyum içinde bir armoni ortaya koyarız. Hepinize sonsuz teşekkürler.” Dedi.

 

HABERTİRE GAZETESİ’NE ÖZEL PLAKET

Kahvaltı etkinliğinde yaptığı konuşmada HaberTire Gazetesi’ne de teşekkür eden Kemal Akıl, gazetemiz imtiyaz sahibi Ercan Çelik’e plaket takdim etti. HaberTire Gazetesi’nin okulların etkinliklerini ve başarılarını yakından takip ettiğini, her türlü konuda eğitim camiasının yanında olduğunu belirterek, sorumlu yayıncılık anlayışından dolayı teşekkür etti.

 

TEK TEK SAHNEYE ÇAĞRILDILAR

Öğretmen ve personelin aileleriyle birlikte katıldığı açık büfe kahvaltıda, tek tek sahneye çağrılan personel, idareci ve öğretmenler, plaketlerini Okul Müdürü Kemal Akıl’ın elinden alarak, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bu gibi organizasyonların, birlik ve beraberliği arttıracağını belirten Müdür Kemal Akıl, bu gibi toplantıların tekrarlanacağını belirtti.

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ ALAN İSİMLER

Tire Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi’nde teşekkür plaket alan isimler ise şu şekilde;

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ >>

MÜDÜR

Kemal AKIL

 

İDARECİLER

Şadi ÇAKMAK

Kadir KARADABAN

Mine TÜRKCAN

Mete ARSLAN

 

ÖĞRETMENLER

Ahmet SARIKAYA

Ahmet YILDIRIM

Altan YALÇIN

Asiye YILDIRIM  YAĞCI

Berrin ALPER

Bülent  BARIŞ

Cem ÖZCAN

Derya Doğan

Emin  SAK

Emin KUŞÇU

Emine ŞİMŞEK

Emine TUĞRUL

Erhan ACAROĞLU

Hakan ÖZEN

Hasan Ali YILMAZ

İbrahim ACAR

Mahmut OĞUR

Mehmet ÇAVAŞ

Mehmet Reşit BAYIK

Metin KILAVUZ

Mustafa KUYUCU

Mustafa YENER

Mücahid GELEN

Necmiye ATAK

Nuray KERÇEK

Osman ULUDAĞ

Ömer MALKOÇ

Pınar HAPÇI

Selda KARAYEL

Talat DOVAN

T. Cumhur KARADENİZ

Veli İlker ENİŞTE

Yakup DEMİRCİ

Yıldırım ÇEVİK

Yücel ALAEDDİNOĞLU

Zümrüt KIRMIZI

Sevinç YELGAR

Cemile DEMİREL

Öztürk KURTÇA

Tülay DEMİRKOL

Gülseren YILDIZ

Erhan ACAROĞLU

 

YARDIMCI PERSONEL

Ulvi GÖLCÜK

Yusuf YUMUŞAK

Fatih DALKILINÇ

Cansel PAŞALI

Bedriye DURAMAN

Fatma YILDIZ

Hatice EFE

Birgül ASLANHAN

Vasfiye GÜRLE

Cahit KUMKALDI

Mithat AKTOP

Editör: Haber Merkezi