Sınava son başvuru tarihi 03.06.2016 Cuma günü yapılacak.  


Bahçeşehir Okulları  Anadolu Lisesi merkezi konumu, kapalı yüzme havuzu, sanat atölyeleri, çok amaçlı spor salonu, teknoloji laboratuvarları gibi özel eğitim alanları, akıllı teknolojilerle donatılmış derslikleri ile kentin en iyi okulu olma konusunda oldukça iddalı.  Bahçeşehir Okulları  Anadolu Lisesinin kuvvetli eğitim kadrosu,Bahçeşehir Okullarının 21. yüzyıl becerilerine odaklanan eğitim anlayışı ve yabancı dil eğitiminde dil öğretmeyi değil dil edindirmeyi hedefleyerek fark oluşturan yaklaşımıyla öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunarak onları geleceğe tam donanımlı hazırlayacak.

Bahçeşehir Okulları Torbalı lise eğitiminde proje bazlı, yabancı dil eğitimi ağırlıklı, STEM odaklı eğitim anlayışını hayata geçiriyor. Öğrencilerin sadece üniversite sınavına değil, üniversite hayatına hatta iş hayatına hazır olmalarını sağlayacak alt yapı ile lise eğitimini tamamlamaları hedefleniyor. STEM Center'da projelerini hayata geçiren, MASTER 6 ile hayata artı değerlerle hazırlanan, uluslararası ölçme ve değerlendirme denetiminde İngilizcelerini mükemmelleştiren, uluslararası eğitim programlarına katılarak vizyonlarını geliştiren Bahçeşehir Okulları Torbalı öğrencileri farklı, yaratıcı ve çağdaş bireyler olarak hayata donanımlı bir şekilde başlamanın avantajını hayatları boyunca yaşayacak.

 Bahçeşehir Okulları Torbalı Kurucusu ve Eğitim –Öğretim Koordinatörü Yıldırım BAYTEKİN, "Bahçeşehir Kolejimiz bu yıl itibariyle 1.'inci yılını tamamladı. Velilerimizin yoğun talebi ile  birlikte eksikliğini gördüğümüz  Anadolu Lisesi'nin açılışı gündeme geldi. Çünkü bizler Bahçeşehir Koleji olarak çok kıymetli velilerimize bizlere en kıymetli varlıklarını teslim ettikleri zaman 'bizler sizin en kıymetli varlıklarınıza 4 yaştan itibaren 26 yaşına kadar geçen sürece yani yükseklisans, doktora süreçlerine de talip oluyoruz. Kesintisiz bir şekilde eğitim veriyoruz' ifadelerini kullanıyoruz ama bunu Torbalı' ve bu bölge itibariyle de gerçekleştiremiyorduk. Çünkü  lisemiz yoktu. O açıdan önümüzdeki eğitim öğretim dönemi itibariyle Torbalımız ’a örnek teşkil edecek Anadolu Lisemiz eğitim öğretim hayatına başlayacaktır" dedi.



Editör: Haber Merkezi