YGS ve LYS’den aldıkları yüksek puanlarla Tire’nin gururu olan Tire Öğretmen Melahat Aksoy Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, geçtiğimiz gün Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi’yi makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

 
Ergün ÇELİK

Başarısına bir başarı daha ekleyen Tire Anadolu Öğretmen Lisesi, bu yıl da tam 12 öğrenciyle Türkiye genelinde ilk binde yer aldı. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte bu yıl 12 Tireli öğrenci Türkiye genellemesinde ilk bin’in içinde yer aldı.  İlk bine giren Tireli öğrenciler Tire’nin gururu olurken iyi dereceler alarak önemli bir başarıya da imza attılar. Önceki gün Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Ölçer ile Tire Anadolu Öğretmen Lisesi İngilizce öğretmeni Veli İlker Enişte’nin de katılımıyla Derece yapan öğrenciler İpek Naz Dağdeviren (Türkiye 2. Yabancı Dil Dalında), Meltem Alkur (Türkiye 5. Yabancı Dil Dalında), Zeynep Kulcu (Türkiye 38. T.M. Dalında), Hande Nur Çelik (Türkiye 38. M.F. Dalında) Tuğçe Ölçer (Türkiye 83. Yabancı Dil Dalında) Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi’ye ziyarette bulundular. Ergi, derece yaparak Türkiye sıralamasına giren öğrencilere başarı belgesi verdi.

 

ÇALIŞAN BİR ÖĞRENCİ BAŞARIYI HER ZAMAN YAKALAR

Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi “Çalışan bir öğrenci her zaman başarıyı en iyi sonuçlarla yakalar. Sizlerde iyi çalışmalar sonucu emeğinizin karşılığı almışsınız. Almış olduğunuz bu başarıla bizleri gururlandırdı ve mutlu etti. Tire’den 12 öğrenci Türkiye sıralamasında yer alıyor. Bu sonuçlar büyük mutluluk verici. Öğrencilerin en çok dikkat etmesi gereken yer ise okul, ev ve çalışma üçgenidir. Bu üçü arasında uyum sağlanırsa zaten başarı gelecektir. Sizleri bu başarılarınızdan dolayı kutlarım ve başarılarınızın yaşam boyunca sürmesini temenni ederim. Elde edilen bu önemli başarıda büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi