Oluşum Koleji’nin Tire’de eğitim hayatını sürdüreceğinin ve başka bir eğitim kurumuyla birleşmeyeceğinin altını çizen Halise Bıyık, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

“Özel Tire Oluşum Eğitim Kurumları olarak 2017 – 2018 Eğitim – Öğretim yılında faaliyete geçmiş bulunmaktayız. Okulumuzun açıldığı günden itibaren hakkımızda söylenen olumsuz söylemlere dikkate almadan yolumuza devam ediyoruz. Son günlerdeki çıkan asılsız söylemlerden fazlasıyla rahatsız olmaktayız. Kurumumuz Tire’de eğitim öğretime devam edecektir. Okulumuzun kapanma ya da herhangi bir kurumla birleşmesi söz konusu değildir. Aksine kurumumuz 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılında büyüyerek Anadolu Lisesi olarak da faaliyet gösterecektir.

Uzun yıllar Anasınıfı, İlk-Ortaokul ve Anadolu lisesi kademelerinde eğitim öğretim vermeyi hedefliyoruz. Siz değerli velilerimizden ricamız dışardaki olumsuz söylemleri dikkate almamanızdır. Olumsuz ve asılsız söylemlerle ilgili yasal işlemler kurumumuz tarafından başlatılacaktır.

Sizleri 17-18 Şubattaki 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. Sınıflarımıza yönelik bursluluk sınavımıza davet ediyor hemen ardından 19 Mart’ta başlayacak olan erken kayıt fırsatlarından yararlanmanız için kurumumuza bekliyoruz”

Editör: Haber Merkezi