Uzun zamandır kamu oyunu meşgul eden Dershanelerin Özel Okullara Dönüşümü çerçevesinde, Tire’de 3 yıldır büyük başarılara imza atmış olan Birey Dershanesi  de dönüşüm işlemlerini tamamlayarak Özel Tire  Boğaziçi Temel Lisesi olarak açıldı.


               Konu ile ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz Kurum Müdürü Yunus Özfırat  “Biz zaten Özel Okula Dönüşüm anlamında tüm hazırlıklarımızı yapmıştık. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu konudaki çıkartacağı yönetmeliğin sonuçlarını bekledik. Bakanlığın kararları doğrultusunda da Temel Lise için müracaatımızı yaptık ve Bakanlıktan açılış Onayımızı aldık. Tiremize;  Basketbol ve Voleybol sahasına sahip, Ön ve Arka Bahçeli,Laboratuvarı, Kütüphanesi,Müzik ve Görsel  Sanatlar  Derslikleri,Çok Amaçlı Salonu,Kapalı Beden Eğitimi Salonu olan ve bunun yanı sıra;  öğrencilerimizin tüm derslerinde güncel Teknoloji imkanlarını  kullanarak dünyadaki en son ve en yeni bilgilere ulaşmasını sağlayacak Akıllı Tahtaları  ile tamamen yenilenmiş araç-gereçlere  sahip derslikleri ile öğrencilerimizi  2015-2016 yılında Boğaziçi Temel Lisesi’ne bekliyoruz.” Dedi.

Özfırat sözlerine şöyle devam etti:
“Öğrencilerimizi 9.sınıftan başlayarak 10.-11.-12. Sınıflarda arzu ettikleri bilgi ve donanıma  kavuşturacak Deneyimli ve Uzman  Eğitim Öğretim kadromuz  ile;
            -Okulumuzda tam gün eğitim yapılacaktır.
            -Derslerden sonra ETÜT Çalışmaları yapılacaktır.
            - Sınıflarımız ;  9.10.11. ve 12.sınıflar düzeyinde olacaktır.
            - Sınıf Mevcutları  15 ile  (Maksimum) 19  kişi arasında olacaktır.
            - Okulumuza Kayıt olanlar  (Eğitim ve Öğretim Desteğinden) faydalanabilecektir.
 MEZUN DURUMDA OLAN VE ÜNİVERSİTELERE YERLEŞEMEYEN ÖĞRENCİLERİMİZE;
             -Hafta  Sonları  KURS Açılacaktır . 
               Böylece Üniversiteye giremeyen öğrencilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle çalışacağız.
              ÖZEL TİRE BOĞAZİÇİ TEMEL LİSESİ olarak ‘’AYDINLIĞA AYDIN İNSAN,, sloganı ile yola çıkıyoruz.Hedefimiz  ATATÜRK  İlke ve İnlılaplarına bağlı ,çağdaş medeniyetin evrensel bilgi ve becerilerine sahip, donanımlı,akıllı,gelişmelere açık dünya vatandaşı öğrenciler yetiştirmektir.           Bu vesile ile yeni okulumuz Türkiye’miz için,Tire halkı ve öğrencileri için hayırlı ve uğurlu olsun.”
KAYITLAR ve Başvurularınız  için;    ÖZE TİRE BOĞAZİÇİ TEMEL LİSESİ  (Eski BİREY DERSHANESİ)  TEL:          0 (232)  500 42 42                 Atatürk Mah.Samanyolu sokak.No:5   Tire.



Editör: Haber Merkezi