Mezun öğrenci olmanın psikolojisinin çok ağır ve farklı olduğunu, bir sene daha sınava hazırlanmanın öğrencide yoğun stres yarattığını ama bu süreçte Tac Lisesi Mezun Kursu'nda hem ilgi hem bilgi olarak mükemmel bir ortamla sınava hazırlandıklarını dile getirdiler ve duygularını yazdıklarını söyleyip üniversite kazanmalarında olağanüstü katkısı olduklarını belirttikleri Tac Lisesine teşekkürlerini bizim aracılığımızla kalıcı hale getirmek istediklerini söylediler. Biz de sözü onlara bırakıyoruz ve yeni eğitim hayatlarında hepsine başarılar diliyoruz .
Ben Aslınur Altıntaş. Mezun senemde Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandım.  Kendi çabalarımın yanında Tac Temel Lisesi ailesinin ve TM-1 tayfanın çok büyük rolü var. Bu zorlu yolda herkes elinden geleni fazlasıyla yerine getirdi hep birbirimize destek olduk, yeri geldi ağladık yeri geldi beraber güldük. Kahkahalarımız keyifli atışmalarımız eksik olmadı bu süreçte. Benim için bu platformda hazırlanmak bu fırsatı yakalamış olmak en büyük şanslarımdan biriydi ve değerli insanlar tanıdım farklı dünyalarla karşılaştım iyi ki diyorum binlerce iyi ki. Hepinize sonsuz teşekkürler bu bizim ailemizin başarısı. 
Ben Nazlı Onursoy. Bu yıl İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Psikoloji bölümünü kazandım. Aslında kazandım demek yanlış olur. Kazandık. Ailem hep yanımdaydı. Ailemden sonra ki en büyük destekçim mezun kursum ve sınıfım oldu. Sınava hazırlık, tercih süreci, üniversite telaşım derken tüm anlarımda yanımda olup beni destekleyen tüm öğretmenlerime ve hayatımın en güzel dostluklarını kazandığım Mezun TM sınıfına minnettarım. Biz bu sınavı Tac Temel Lisesi ailesi olarak birlikte kazandık emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. 
Ben Doğan Yörük. Mezun olduğum senemde Pamukkale üniversitesi PDR bölümünü kazandım. Mezuna kalmak zor bir karardı. Çünkü edebiyat sevmeyen bir eşit ağırlık öğrencisiydim. Mezun kursuna kayıt yaptırırken de en büyük beklentim edebiyattı ama fazlasını aldım. Öğretmenim sayesinde sevmem dediğim edebiyatı sevdim ve bu okuldan çok daha fazlasını kazandım. MezunTM sınıfımda güzel dostluklarım, okulumda mükemmel öğretmenlerim en büyük kazancım oldu. Bu yolda ve her an destekçim olan aileme, mezun TM sınfıma ve tüm Tac Temel Lisesi ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. 
Ben Mehmet Şirin Metin. İnşaat kıyafetleriyle girdiğim bu okuldan Pamukkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi olarak çıktım. Ya tutarsa diye başladığım yolun sonunda gururla başardım diyorum şimdi. İyi ki buraya gelmişim iyi ki Tac Temel Lisesi ailesine katılmışım. Ailem, mezun sınıfım, Tac Temel Lisesi öğretmenlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi ki hayatıma girip en önemli dönüm noktalarımdan birinde sizlerle birlikte oldum. 
Ben Aytunç Gülgün. Bu yıl Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandım. Aslında bundan önce 1 yıl üniversite hayatım olmuştu. İstemediğim bir bölümde mutlu ve başarılı olmadığımı fark edip okulu bıraktım. Tekrar başarmaya olan inancımı da Tac Temel Lisesi öğretmenleri sayesinde kazandım. Onlar bana inandı ben de kendime inandım ve sonuç istediğim üniversite istediğim bölümdeyim. Tüm aileme, Tac temel Lisesine ve mezun TM sınıfıma çok teşekkür ederim. 
Ben Merve Üyünük. Bu yıl Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesini kazandım. Öncelikle aileme, mezun TM sınıfıma, zorlu bir yılın sonunda elimizi hiç bırakmayan biz her "yeter artık" dediğimizde "çocuklar 1 sene sıkın dişinizi sonrası çok güzel olacak" diyen ki şu an gerçekten de öyle Platonun’dan, Ahmet Hamdi Tanpınar'a, Osmanlı Devletinin en ince ayrıntılarına kadar her konuyu bizlere anlatıp beynimizin durma noktasına gelse bile  bu zamanlarda bize güç ve umut veren öğretmenlerime ayrı ayrı minnettarım. Geleceğin öğretmen adayı olarak "Başarı Başaracağım Diyenlerindir". Başımızın tacı, Tac Temel Lisesine teşekkürlerimi sunuyorum. 
Ben Ayşin Akak. Şu an Pamukkale Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisiyim. Ama bu yol benim için zorlu oldu. Mezuna kalmış olmanın hayal kırıklığıyla geldiğim bu kurstan şu an mutlu bir üniversite öğrencisi olarak ayrıldım. Tüm yıl mükemmel dostluklar kazandığım mezun TM sınıfıma, her an destekçim olan Tac Temel Lisesi ailesine ve tabiki tüm hayatım boyunca yanımda olan aileme her şey için çok teşekkür ediyorum. 
Ben Nazmiye Akyel. Bu yıl Balıkesir Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandım. Bu sınav sürecinde gerek arkadaşlarım olsun gerek Tac Temel Lisesi öğretmenleri gerekse ailem beni hiç yalnız bırakmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. 


Ben Ezgi Yılmaz. İstediğim yerde olmak için çalıştığım bu yılda Muğla Sıtkı koçman Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümünü kazandım. Bu zorlu yolda hep yanımda olan ailem, Tac Temel Lisesindeki öğretmenlerim ve mezun TM sınıfımın bana her konuda olan katkıları sayesinde bu süreci başarıyla tamamlamış oldum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. 
Ben Hakan Karadişoğlu. Bu sene Adnan Menderes Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nu kazandım. Öncelikle üzerimde emeği geçen aileme, sınavlarda, tercihlerde yardım ve desteğini hiç esirgemen Tac Temel Lisesi öğretmenlerime emekleri için çok teşekkür ediyorum. 
Ben Doğan Yörük. Mezun olduğum senemde Pamukkale üniversitesi PDR bölümünü kazandım. Mezuna kalmak zor bir karardı. Çünkü edebiyat sevmeyen bir eşit ağırlık öğrencisiydim. Mezun kursuna kayıt yaptırırken de en büyük beklentim edebiyattı ama fazlasını aldım. Öğretmenim sayesinde sevmem dediğim edebiyatı sevdim ve bu okuldan çok daha fazlasını kazandım. MezunTM sınıfımda güzel dostluklarım, okulumda mükemmel öğretmenlerim en büyük kazancım oldu. Bu yolda ve her an destekçim olan aileme, mezun TM sınfıma ve tüm Tac Temel Lisesi ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. 
Ben Özge Akkuzu. Pamukkale Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü öğrencisiyim. Meslek lisesi mezunu olmanın dezavantaj olduğunu düşünürdüm Tac Temel Lisesiyle tanışana kadar. Buraya geldikten sonra çalışma istediğim, kazanma inancım arttı, ve dezavantaj yerine artık avantajlı olduğumu hissettim. Çünkü ailemin yanı sıra bana inanan öğretmenlerim ve arkadaşlarım oldu. Ailem başta olmak üzere tüm Tac Temel Lisesi ailesine ve mezun TM sınıfıma her şey için çok teşekkür ederim. 
 

Editör: Haber Merkezi